Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 23:35

Καρτεράδος: Φίλων και 5 παίκτες στον ΑΣ Σαντορίνης και τριπλή μεταγραφική κίνηση

Σημαντικές ανακατατάξεις έγιναν στο ρόστερ του ΑΟ Καρτεράδου, καθώς οι ανάγκες της συνένωσης των ομάδων του νησιού, κατέστησε επιβεβλημένη τη μετακίνηση του Στάθη Φίλων και πέντε ποδοσφαιριστών στην ομάδα Κ-19 της ΠΑΕ Σαντορίνης που θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της football league.

Επίσης, ο Καρτεράδος προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν τα κενά. Όσον αφορά τον νέο προπονητή, το όνομα του θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ ανακοινώνει 5 αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Χριστόφορο Γεροντάκη , Αβραάμ Κουρπέτη, Ευάγγελο Αργυρό, Νομικό Ιωάννη και Χατζηλαζαρίδη Αβέρκιο οι οποίοι επιλέχθηκαν για να πλαισιώσουν την ομάδα της Κ19 της ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020 η οποία θα αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE.

Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Επίσης ανακοινώνουμε την αποχώρηση του προπονητή της ομάδας μας Ευστάθιου Φίλων ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κ19 της ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλές επιτυχίες.

Ακόμη ανακοινώνουμε την απόκτηση 3 Ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Παντελή που αγωνιζόταν στον ΑΟ ΔΩΡΙΟΥ με αρκετές παραστάσεις από την Γ εθνική αλλά και σε ομάδες Α τοπικού, Παναγιώτη Χοντο από τον Εθνικό Γουρίας αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και έχει πολλές παρουσίες σε ομάδες Α τοπικού.

Επίσης ανακοινώνουμε και την απόκτηση του Μεσοεπιθετικού Κλάιντι Αγκαράι από την Λάβα Εμπορείου με πολλές παρουσίες στο Κυκλαδίτικο Πρωτάθλημα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares