Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 13:57

Και επίσημα κάτοικος Μήλου ο Χρήστος Γιαννής

Ποδοσφαιριστής του Παμμηλιακού είναι και επίσημα εδώ και λίγες ημέρες ο ικανότατος μέσος Χρήστος Γιαννής, που όλοι θυμόμαστε από την εξαιρετική παρουσία που είχε με την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου σε τοπικό και Γ΄Εθνική.

«Απόφαση ζωής» χαρακτηρίζει ο ίδιος την μεταγραφή του στην ομάδα του Παμμηλιακού, αφού εκτός από ένα υγιές ποδοσφαιρικό περιβάλλον, το νησί της Μήλου του παρέχει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής.

Ο Χρήστος Γιαννής αναμφισβήτητα θα προσδώσει ποιότητα στο συγκρότημα του Χρήστου Καραγιαννόπουλου, αφού εκτός της ποιότητας του τον ακολουθεί ένα σπουδαίο βιογραφικό που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενος σε ομάδες όπως Εθνικός Πειραιά, Καραβάς, Οδηγήτρια Αμφιάλη και φυσικά η Θύελλα Καμαρίου.  

«Νιώθω χαρά που ήρθα σε ένα όμορφο μέρος και ένα υγιές σωματείο» ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Γιαννή, ο οποίος εξήγησε του λόγους που έλαβε αυτή την απόφαση, στέλνοντας παράλληλα και τις ευχές του:
«Πέρα από τη προσέγγιση του προέδρου κ. Μιχάλη Βαμβακάρη, το οποίο ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνει, οι λόγοι αυτής της απόφασης είναι και επαγγελματικοί. Θα ήθελα να ευχηθώ προ πάντων να έχουμε υγεία και είμαι σίγουρος ότι μέσα από σκληρή και στοχευμένη δουλειά θα έρθουν πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαννής θα αναλάβει προπονητής - φυσικοθεραπευτής - μασέρ στην Ακαδημία ποδόσφαιρου.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης ανέλαβε να διεκπεραιώσει αυτή τη μεγάλη για τον σύλλογο μεταγραφή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που θα καλύψει μάι σημαντική θέση στο ρόστερ του Παμμηλιακού.

KARAGIANOPOULOS GIANNIS

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares