Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 11:30

Πυροδότησε τη ''βόμβα'' με Γιάννη Ζανελάρη ο ΠΑΣ Νάξου

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της ιστορίας του πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Νάξου, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον πολύπειρο και ικανότατο επιθετικό, Γιάννη Ζανελάρη.

Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της ανδρικής του ομάδας σε έμψυχο υλικό και ενόψει της συμμετοχής της στην Α' κατηγορία, ο Ναξιώτικος σύλλογος κατάφερε να βάλει στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή που θεωρείτε πολυτέλεια για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, οι άνθρωποι του συλλόγου, εκτός από το ταλέντο του Γιάννη Ζανελάρη, βλέπουν στον πρόσωπο του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να μεταλαμπαδεύσει πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις στους μικρότερους συμπαίκτες του.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου καλωσορίζει στις τάξεις της τον έμπειρο επιθετικό Γιάννη Ζανελάρη.

Μετά από συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας και με χαρά τον υποδεχόμαστε στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας.

Το ταλέντο του Γιάννη και οι πλούσιες παραστάσεις που έχει στο ποδόσφαιρο είναι γνωστά σε όλους μας. Ευχόμαστε σε μία αποδοτική συνεργασία και η παρουσία του να αποτελέσει φάρο για τους νεαρούς αθλητές μας. 

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Γιάννης Ζανελάρης έχει αγωνιστεί σε Θύελλα Καμαρίου (Γ΄Εθνική) και Πανναξιακό. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις εξής ομάδες: Ελλάνιου Δαιδάλου, ΑΕ Κατσάμπα, Μινωική, ΠΟΑ, Ερμή Ζωνιανών, Ζευγολατιό, ΠΑΟ Κρουσώνα και Γιούχτα, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Συνεχίζουμε στο πλάνο που έχουμε χαράξει για έναν ΠΑΣ Νάξου, δυνατό και ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα, πάντα υπηρετώντας τη φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

Για το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares