Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 21:31

Ξαφνικό πρόβλημα στον ΑΟ Σύρου και κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι στα χαρτιά

Ξαφνικό πρόβλημα έχει προκύψει στον ΑΟ Σύρου, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Πανναξιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την τύχη του αυριανού αγώνα,αφού τα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι κλειστά λόγω σαββατοκύριακου θα λειτουργήσουν ξανά την Δευτέρα.

Σε κάθε περίπτωση, βάσει αυτών που ορίζει ο ΚΑΠ, ο ΑΟ Σύρου είναι υποχρεωμένος να εμφανιστεί αύριο στο γήπεδο, αφού ο αγώνας δεν γίνεται να αναβληθεί, όπως έχει γίνει σε παρόμοιες επιπτώσεις, όπου το αίτημα αναβολής είχε φτάσει έγκαιρα στην διοργανώτρια.

Βάσει λοιπόν του ΚΑΠ, οι διαιτητές θα βρεθούν κανονικά στο γήπεδο και σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο ΑΟΣ να κλείσουν το φύλλο αγώνα και από εκεί και πέρα να αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή για την τύχη του αγώνα.

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι οι πληροφορίες που έχουμε είναι ανεπίσημες, αλλά επιβεβαιωμένες από μέλη του Δ.Σ.. Επίσης, αυτό το πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα που ταλανίζει τις ομάδες και τις γνωματεύσεις που δίνονται σαν «χαρτοπετσέτες» σε όλες τα σωματεία θα πρέπει μάλλον να απασχολήσει κάποιο ιατρικό συνέδριο ή τις αρχές ελέγχου.

Αυτό που μένει είναι αν ο ΑΟ Σύρου εμφανιστεί αύριο στο ΔΑΚ Νάξου ή θα βρεθεί αντιμέτωπος με το φάσμα της τιμωρίας, αφού σε παρόμοια περίπτωση της σεζόν 2015-2016 ήταν η ομάδα που πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά με αντίπαλο τον Παμμηλιακό, ο οποίος τότε είχε υποστεί βαριά τιμωρία, αφού δεν είχε προσέλθει στον προγραμματισμένο αγώνα πρωταθλήματος:

Στις 6/11/2015 είχαμε γράψει:

Την αδυναμία του να ταξιδέψει στη Σύρο για τον αυριανό αγώνα με τον ΑΟ Σύρου εκδήλωσε πριν λίγο ο Παμμηλιακός.

Η συνοχή της ομάδας της Μήλου το τελευταίο διάστημα περνά από χίλια κύματα, αφού μετρά ήδη την λύση της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές (Καπούς, Κουλουράς και Κασκούτης) και σαν να μην έφτανε αυτό το ρόστερ έχει αποδεκατιστεί εντελώς, μετρώντας απώλειες από μία ίωση που ταλαιπωρεί σχεδόν τη μισή ομάδα.

Μετά από την τελευταία προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγο η διοίκηση της ομάδας της Μήλου αποφάσισε να αποστείλει αίτημα για τον επανορισμό του αγώνα, καθώς αδυνατεί να ταξιδέψει στο νησί της Σύρου.

Για την τύχη του παιχνιδιού αναμένεται να αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων με το ενδεχόμενο ο ΑΟ Σύρου να πάρει το τρίποντο στα χαρτιά να είναι το επικρατέστερο.

Η τότε απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής

szdfsff_61236.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares