Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 18:05

«Πονοκέφαλος» για Ραμπαβίλα και Νταβαρίνο για τον Γιώργο Ρούσσο

Διπλό «πονοκέφαλο» αποτελούν για τον προπονητή του ΑΟ Σύρου τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Ραμπαβίλας και ο Άρης Νταβαρίνος ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΟ Πύργου.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένει την πορεία της αποθεραπείας του Ραμπαβίλα που ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα από το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Πανναξιακό, ενώ και ο Νταβαρίνος κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι, αφού τον ταλαιπωρεί τραυματισμός στο μετατάρσιο.

Επίσης ο βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Δημήτρη Λούσα, που θα απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους.

Όσο αφορά το παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:30 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο προπονητής του ΑΟΣ, τόνισε στο sportcyclades.gr: «Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα που έχει έναν καλό προπονητή και έμπειρους παίκτες και σίγουρα θα είναι διαβασμένη στο παιχνίδι της. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, το οποίο δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τη μέχρι τώρα εικόνα του πρωταθλήματος, ο κ. Ρούσσος επισήμανε: «Το πρωτάθλημα νομίζω ότι μέχρι το τέλος θα είναι αμφίρροπο και θα χαθούν πολλοί βαθμοί τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας από όλες τις ομάδες».

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares