Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 16:08

ΑΟ Σύρου: Πρόταση σε Πάγο, 4 ανανεώσεις και 2 μεταγραφές από τον Άγιαξ Σύρου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΟ Σύρου, καθώς μετά την πεντάδα ανανεώσεων ακολούθησαν ακόμη 4 που είπαν το ναι για τη συνέχιση της συνεργασίας, ενώ πλέον έχουμε κινητικότητα και στα μεταγραφικά, όπου υπάρχει συμφωνία με παίκτες του Άγιαξ Σύρου και επίσημη κρούση στον Πάγο για την απόκτηση 2 ποδοσφαιριστών.

Πιο αναλυτικά, οι Δημήτρης Σαμανίδης, Δημήτρης Λούσας, Παναγιώτης Φραγιάς και Μανόλης Μουλίδης τα έχουν βρει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΑΟ Σύρου.

Παράλληλα έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Πάγο για την απόκτηση του Σπύρου Μαϊπά και του Γιάννη Αργυρού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση του Άγιαξ Σύρου και τους ποδοσφαιριστές Φάνη Μαυρομάτη και Ανδρέα Χρυσικό, που ετοιμάζονται να ενταχθούν στο ρόστερ του ΑΟΣ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Φώσκολος έχει αναλάβει να φέρει στην ομάδα ποιοτικό ή ποιοτικούς ποδοσφαιριστές εκτός Σύρου, αφού όπως είναι φυσικό ο ΑΟ Σύρου αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και την επόμενη σεζόν.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares