Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 11:36

Μετά τις εκλογές σχεδιάζει το πλάνο για τη νέα χρονιά ο Παμμηλιακός

Στον Παμμηλιακό η σεζόν χαρακτηρίστηκε ικανοποιητική φέτος.

Στο θέμα της ανδρικής ομάδας ο σύλλογος είχε σκαπανευάσματα στην α' φάση, αφού σε αρκετά ματς το συγκρότημα του Χρήστου Καραγιαννόπουλου αναγκάστηκε να παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης, ωστόσο, όσοι παίκτες από τα τμήματα υποδομής που αγωνίστηκαν άρπαξαν την ευκαιρία από τα... μαλλιά και έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο της Μήλου έχει πνοή.

Η νέα χρονιά θα είναι πρόκληση για τους κόκκινους όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο κορμός θα στηριχτεί σε παίκτες από τα τμήματα υποδομής οι οποίοι δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν επάξια στην κατηγορία.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η δουλειά που έγινε προ μερικών χρόνων από τον κύριο Καραπετσάνη και που συνεχίζεται από τον κ. Χρήστο Καραγιαννόπουλο απέφερε καρπούς με τη συμμετοχή της Κ14 στο Final Four της Σύρου.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι ο σύλλογος άμεσα θα πάει σε εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, με τον Μιχάλη Βαμβακάρη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, να παραμένει στην προεδρία των Μηλιών για ακόμη μια σεζόν. 

vamvakaris_b9b9c.jpg

Αμέσως μετά τις αρχαιρεσίες, θα εκπονηθεί το πλάνο της ακαδημίας αλλά και της ανδρικής ομάδας, με τον Παμμηλιακό να δηλώνει συμμετοχή όπως όλα δείχνουν στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων, παρότι παρέμεινε στην Α' κατηγορία βαθμολογικά, και στόχος του θα αποτελεί να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares