Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 16:55

Ξεκίνησε σπάζοντας.. το πλεονέκτημα της Άνω Μεράς ο ΑΟ Μυκόνου

Μεγάλη νίκη που φέρνει τα πάνω κάτω με την πρεμιέρα της β΄φάσης στον 2ο όμιλο πέτυχε ο ΑΟ Μυκόνου που επικράτησε με 1-0 της Άνω Μεράς, σπάζοντας το πλεονέκτημα των δύο βαθμών του πρωτοπόρου της κανονικής περιόδου.

Ανταπόκριση: Σταμάτης Καλυμιώτης

Σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη, φάνηκε καλά διαβασμένη απέναντι στον αντίπαλο της, καθώς οι ''Ανωμερίτες'' είχαν την υπεροχή, αλλά αυτή ήταν ανούσια, με την ομάδα του Πέτρου Ξανθόπουλου να παρουσιάζει πολλά προβλήματα όσο αφορά το δημιουργικό κομμάτι

Ο ΑΟ Μυκόνου, παρέδωσε μαθήματα διαχείρισης παιχνιδιού, καθώς διαφύλαξε με τον καλύτερο τρόπο το υπέρ του 1-0 του πρώτου μέρους, ενώ από την πλευρά της η Άνω Μερά δεν βρήκε ποτέ την απάντηση για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, χάνοντας άι και μοναδική μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να κλέψει την ισοπαλία.

Πλέον η βαθμολογική κατάταξη αλλάζει, με του ΑΟΜ να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 3 βαθμού και την Άνω Μερά να ακολουθεί με 2, ενώ καθοριστική θα είναι η επόμενη αγωνιστική, όπου ο ΑΟ Μυκόνου φιλοξενείται στην έδρα του ΑΟ Σύρου.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

19' Διπλή ευκαιρία για την Άνω Μερά. Μετά από σέντρα του Καρφαρίδα η μπάλα πέρασε στην μικρή περιοχή και ο Καραϊνδρος μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα δεν έπιασε όπως θα ήθελε το πλασέ με τη μπάλα να φεύγει παράλληλα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Δαραμάρας με σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

26' Δαραμάρας κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σαββόπουλο.

37' Χατζάκος κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Ηλία.

41' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ. Ο Ηλίας μπήκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι μετά το μαρκάρισμα που δέχτηκε από τους Ουζούνογλου και Παπαδάκη.

Ο Αλεξανδρόπουλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0.

78΄μετά από σουτ έξω από τη περιοχή του Αμπντούλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπαμπακαρ με τον κ. Ανδρικόπουλο να λέει παίζετε καθώς θεώρησε ακούσια τη φάση αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι του Αφρικανού.

91΄Ο Δαραμάραας βρέθηκε στην περιοχή μόνος απέναντι στον Σαββόπουλο, με τον γκολκίπερ του ΑΟ Μυκόνου να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης) Σαββόπουλος, Ηλίας, Παπαδόπουλος, Μπαλλής, Μπάμπακαρ (90΄Καρατσάς), Ντουσάι, Ξαγοράρης (57΄Γκέκα), Αλεξανδρόπουλος, Βλαχόπουλος (79΄Πεΐδης), Αλμπάνης (69΄Τουρέ), Περιάλης.

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Πέτρος Ξανθόπουλος) Τζάβρας, Κουντουράς, Ουζούνογλου (67΄Ξενάκης), Χατζάκος, Σαλταμάρας, Παπαδάκης (57΄Γκολέμης), Αμντουλ Ραζακ, Καρφαρίδας (75΄Δημητρανόπουλος), Δαραμάρας, Καραϊνδρος, Λαζαρίδης (57΄Αδάμ).

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares