Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 19:55

Προσπέρασε τον Αστέρα Μαρμάρων ο Παμμηλιακός που νίκησε με 3-0 τον ΑΠΣ Κύθνου

Παρά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής και την αφαίρεση των βαθμών από το ματς με τον ΑΟ Σερίφου, ο Παμμηλιακός πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη και 7 συνολικά στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 του ΑΠΣ Κύθνου.

Οι κόκκινοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ήττα του Αστέρα Μαρμάρων στην Παροικία από τον ΑΟ Πάρου, φτάνοντας στην 3η θέση.

Το συγκρότημα του Χρήστου Καραγιαννόπουλου ήταν ανώτερο για μισή ώρα όπου πέτυχε και τα τρία γκολ και έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση.

Από την άλλη ο ΑΠΣ Κύθνου ταξίδεψε με 12 παίκτες στην Μήλο και ήταν δύσκολο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από μια σαφώς ποιοτικότερη ομάδα.

Στο 19' ο Βασίλης Καμακάρης έκανε το 1-0, φτάνοντας τα 5 γκολ. Στον ίδιο αριθμό τερμάτων έφτασε και ο Στάθης Παπαδημητρίου ο οποίος στο 23' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ντένις Σάντα στο 37'.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Κυρίτση που προέρχεται από την Κ16 της ομάδας και αποτελεί μέλος της Μικτής ΕΠΣ Κυκλάδων. Για ακόμη μια αφορά ο Παμμηλιακός δείχνει την πρόθεση του να στηριχτεί σε παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του με τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές να είναι άξια θαυμασμού. 

Στα δυο ματς που απομένουν για τον Παμμηλιακό με Μαρπησσαϊκό εντός και Αστέρα Μαρμάρων εκτός, η ομάδα της Μήλου τέσσερις βαθμούς ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα που θα σημειώσει η ομάδα της Πάρου. Αντιθετα, ο Αστέρας Μαρμάρων θα πρέπει να κερδίσει την τελευταια αγωνιστική τον Παμμηλιακό, περιμένοντας ένα... δώρο από τον Μαρπησσαϊκό που θα πρέπει να μην επιτρέψει στους Μηλιούς να κερδίσουν. Σε αυτή την περίπτωση, ο Αστέρας Μαρμάρων θα περάσει στην β' φάση εφόσον βέβαια κερδίσει και τον ΑΟ Σερίφου που θα είναι ένα ματς με μεγάλο δείκτη δυσκολίας.

Στο 62' η Κύθνος έχασε πέναλτι με τον Φραγκίσκο Ψαρρά, ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Χρήστος Καραγιαννόπουλος) Μαυρογιάννης, Σοσόλι Τ. (72' Μαυρογιάννης Α.), Μάνη, Σίδερης Α. (63' Μαυρογιάννης Γ.), Λικάι, Κυρίτσης Η., Σάντα, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης (89' Κυρίτσης Α.), Παπαδημητρίου (66' Κουρέλης), Σοσόλι Α.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ (Σταύρος Κονιδάρης) Λεβαντής, Γονίδης, Τσάπα, Δανιήλ, Γαρδεράκης, Ψαρράς, Μπιζικούκης, Γονιδάκης, Ηλίου, Κούτσι, Χριστοδουλάκης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares