Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 20:40

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Άνω Μερά που πέρασε εύκολα από την Άνδρο

Μια εύκολη εκτός έδρας νίκη που της χάρισε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, πήρε η Άνω Μερά στην Άνδρο.

Οι ''Μυκονιάτες'' δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα απέναντι στον Ανδριακό επικρατώντας με του ευρύ 0-6, πράγμα που τους διατήρησε στην κορυφή του 1ου ομίλου με 22 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά, και κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στο 10ο λεπτό με τον Καρφαρίδα, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι.

Η ομάδα της Μυκόνου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ώσπου στο 27' κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Γκολέμης όμως το απέκρουσε ο Τσιάμαλος ο κορυφαίος του Ανδριακού στο συγκεκριμένο ματς.

Η ομάδα του Πέτρου Ξανθόπουλου όμως μπήκε δυνατά στο 2ο ημίχρονο και στο 47' ο Χουσελάς με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 56' ο “Γκολεμάο” πήρε και αυτός το... όπλο και με πλασέ από τα πλάγια έκανε το 0-3.

Ο Ζάργκος στο 67' βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Ανδριακού και με σουτ, σκόραρε το 4ο γκολ για την ομάδα του. Ο Χουσελάς με μία πολύ καλή εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-5 και το τελικό 0-6 με σουτ λίγο πιο έξω από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε ο Γκολέμης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Ρούσσο Ι και Ρούσσο Σ.

Ανδριακός Ο.Φ. (Φίλιππος Ανύσης): Τσιάμαλος (65' Παπουτσής), Γρυμάλης, Σκόρδος Α., Τηνιακός, Κρίτης, Ζαννάκης, Γλυνός, Ψαριακός, Χασάπης (68' Καλογρίδης), Σκόρδος Ι., Ζαννάκης Γ.

Α.Σ. Άνω Μερά (Πέτρος Ξανθόπουλος): Τζάβρας, Κουντουράς (58' Μπουμπούρης), Ουζούνογλου (34' Ξενάκης), Χατζάκος, Σαλταμάρας, Παπαδάκης, Καραϊνδρος (74' Βαγενάς), Καρφαρίδας, Γκολέμης, Χουσελάς, Ραίσης (60' Ζάρκος)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Κωφοκώτσιος, Ξένος, Χανιώτης, Βαγενάς

2018-12-15_3_19816.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares