Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 14:56

ΑΟ Μυκόνου: Στην Σύρο ο Παχατουρίδης για την αναθεώρηση του διπλώματος

Στις τάξεις του ΑΟ Μυκόνου, επικρατεί ηρεμία, μετά το ντέρμπι με τον ΑΟ Σύρου και ήδη η προετοιμασία για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τον ΑΟ Πάγου έχει ξεκινήσει.

Μεγάλος, άτυχος, για τους Μυκονιάτες είναι ο Γιώργος Βαρουξής που θα χάσει υπόλοιπο της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού υπέστη στο γόνατο, με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη.

Συγκεκριμένα, ο Ντουσάι μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας δείχνοντας να έχει αποθεραπευτεί πλήρως, ενώ, όσον αφορά την κατάσταση του Μπάμπακαρ, ο ικανότατος μεσοαμυντικός, αφού γυμνάστηκε μια εβδομάδα μόνος του, σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί και να ακολουθήσει το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο, ενώ την Κυριακή, θα δοθεί ρεπό στους παίκτες για να περάσουν με τις οικογένειες τους την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης θα βρεθεί το τριήμερο Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή στη Σύρο για να συμμετάσχει στη σχολή αναθεώρησης διπλωμάτων προπονητών που θα γίνει στο ξενοδοχείο ''Diogenis''. 

Αυτό σημαίνει ότι την προπόνηση της Παρασκευής και του Σαββάτου θα αναλάβει ο γυμναστής, Βαγγέλης Τσιφούτης.

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Μύρτινας

Από εκεί και πέρα, ο Μύρτινας έχει ξεκινήσει τρέξιμο και ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να διαπιστωθεί το προσεχές διάστημα εάν θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πρόκειται για μονάδα που εφόσον έρθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης θα προσφέρει λύσεις αφού έχει την ποιότητα για να το πράξει. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares