Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 23:34

Πρόβλημα με το ακτοπλοϊκό και σκέψεις αποχώρησης από τον ΑΠΣ Κύθνου

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον ΑΠΣ Κύθνου, καθώς στο χθεσινό αίτημα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τη Hellenic Seaways, η απάντηση ήταν αρνητική.

Η αρνητική αυτή απάντηση για την καθιέρωση δρομολογίου της Κυριακής από Σύρο προς Κύθνο ως πρώτο λιμάνι  άφιξης  έφερε περισσότερα προβλήματα στο σωματείο, καθώς ο «ξενιτεμός» στο γήπεδο της Σερίφου για τους εντός έδρας αγώνες  αναγκάζει την ομάδα να αγωνίζεται  σε κάθε αγώνα αποδεκατισμένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ήδη στο σωματείο υπάρχουν περισσότεροι από 5-6 βασικοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη χρονιά των Πανελληνίων Εξετάσεων και αυτό τους αποτρέπει από το να απουσιάζουν κάθε εβδομάδα από τις μαθητικές τους υποχρεώσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών, σε ένα νησί με τόσο λίγους κατοίκους, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, όσο αφορά το μέλλον.

Πλέον, οι ελπίδες έχουν εναποτεθεί στην υπόσχεση της εταιρίας για την πραγματοποίηση, τουλάχιστον τεσσάρων παρακάμψεων, μία υπόσχεση που αν τελικά δεν υλοποιηθεί, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ακόμα και για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares