Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 21:22

Buzzer beater στο Νηρέας Πάρου-Αστέρας Μαρμάρων/Φωνές οι γηπεδούχοι

Το Παριανό ντέρμπι ανάμεσα στο Νηρέα και τον Αστέρα Μαρμάρων δεν ανέδειξε νικητή αφού οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις τάξεις του Νηρέα Πάρου τα έχουν με την βοηθό του αγώνα κυρία Μαργαρίτη, θεωρώντας ότι κακώς ακύρωσε το τέρμα του Σιμόπουλου στο 85' ως οφσάιντ.

Κατά τα άλλα, ο Αστέρας Μαρμάρων παρατάχθηκε με τρία μεταγραφικά αποκτήματα όπως ο Ορούτσι που αποκτήθηκε από τη Μαρκό, ο Βραζιλιάνος Ρέις και ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Παρζάλης που παρέμεινε στο ρόστερ, παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμό.

Στο 6' ο Ραμπαβίλας με πέναλτι έκανε το 1-0, με τον Παρζάλη με κεφαλιά να ισοφαρίζει στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Αστέρα Μαρμάρων. Στο 40' ο Αριαννούτσος με φάουλ έδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του Νίκου Μοστράτου, με τον Α. Μπελούκη στο 90+6' να ισοφαρίζει με σουτ έξω από την περιοχή.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ είχε αντικατασταθεί αποβλήθηκε ο Χ. Ρούσσος από πλευράς Νηρέα για διαμαρτυρία.

ΝΗΡΕΑΣ (Νίκος Μοστράτος) Ζουμής Φ., Ζουμής Η. (90' Ρούσσος Χρ.), Βράπτι, Τσενάι, Ρούσσος Λ., Αρκουλής, Παπαδόπουλος, Ρούσσος Γ., Ρούσσος Χ. (70' Σουλειμάνι), Ραμπαβίλας, Αριανούτσος (83' Σιμόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Χρήστος Σάμιος) Μπάκο Ρ., Ρούπας Δ. (46' Μοστράτος), Κληρονόμος, Ρέις, Κλούβας, Μπελούκης Σ. (85' Μπελούκης Α.), Αλιπράντης Ε. (75' Κρητικός Ν.), Αντιπαριώτης, Ορούτσι, Χαραλαμπίδης (67' Νταής).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares