Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 22:56

Δυνατό τεστ μονταρίσματος με νικητή τον Άγιαξ στη Σύρο

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους για το Κύπελλο Κυκλάδων, Πάγος και Άγιαξ Σύρου τέσταραν την ετοιμότητα τους σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Οι προπονητές Γιώργος Ρούσσος και Νίκος Βουτσίνος, έχουν μπει στο στάδιο του μονταρίσματος, προκειμένου να φανούν οι ομάδες τους έτοιμες την επόμενη εβδομάδα, όπου ο Αίαντας Σύρου θα ταξιδέψει στην Άνδρο για να  αντιμετωπίσει τον Ανδριακό και ο Πάγος θα υποδεχτεί τον ΑΟ Σερίφου.

Οι «πιτσιρικάδες» του Άγιαξ έπαιξαν έξυπνα ακολουθώντας τις οδηγίες του Γιώργου Ρούσσου, καταφέρνοντας να καθαρίσουν τη νίκη από το πρώτο μέρος, με το τελικό σκορ να λήγει 3-2 υπέρ τους.

Ειδικά στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, με τη νεανική ομάδα του Άγιαξ να δίνει χώρο στον αντίπαλο και να χτυπά στις αντεπιθέσεις από όπου προήλθαν και τα 3 τέρματα που πέτυχε.

Ο Σαγκινέτος άνοιξε το σκορ, ο Μάρκος Πρίντεζης ισοφάρισε σε 1-1, με τους Βαμβακούση και πάλι τον Σαγκινέτο να κάνουν το 3-1 του πρώτου μέρους.

Οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν οι προπονητές στην επανάληψη, χάλασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, ωστόσο ο Πάγος μείωσε με ένα γκολ του Μανουδάκη, που διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Άγιαξ Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Ανδρεακός, Νομικός, Ανδρεαδάκης, Καραμολέγκος, Δεναξάς, Σπανός, Καμπάνης, Ρούσσος, Παράβαλος, Βαμβακούσης, Σαγκινέτος Ν.,

Αγωνίστηκαν και οι: Ξαγοράρης, Ζαρμπόνης, Φρέρης, Μαυρομάτης, Βαρθαλίτης, Πρίντεζης.

ΑΟ Πάγου (Νίκος Βουτσινός) Καπέλας, Πιταούλης, Μαρουδιάς, Ρούσσος Μ., Γεράρδης, Μανουδάκης, Σκορδίλης, Ρούσσος Κ., Πρίντεζης Μ., Ντόγος, Παπούδης.

Αγωνίστηκαν και οι:  Μουλιδης, Μαυράκης, Χαλκιάς, Βουτσίνος, Σαμιωτάκης, Μπαλόπητας, Πρίντεζης Μ. 

41851334_1100281456837563_619380777104179200_o.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares