Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 20:26

«Μέτρησαν» τις δυνάμεις τους ΑΟ Μυκόνου και Άνω Μερά

Ένα δυνατό τεστ ήταν ο φιλικός αγώνας που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο του Κόρφου, όπου ΑΟ Μυκόνου και ΑΣ Άνω Μεράς είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλυμα από την σκληρή προετοιμασία και να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων τους σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Θεοφύλακτος Παχατουρίδης και Χρήστος Πελέκης τέσταραν την ετοιμότητα των παικτών τους με την αναμέτρηση να κρίνεται με 0-2 υπέρ της φιλοξενούμενης Άνω Μεράς.

Παρόλο τον δυνατό άνεμο που επικρατούσε σήμερα στη Μύκονο, παίχτηκε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, ενώ στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση επιτεύχθηκαν στο 2ο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Άνω Μερά είχε καλύτερη απόδοση και στο 49’ ο Γκολέμης έγραψε το 0-1, ενώ στο 69΄ο Χουσελάς διπλασίασε τα τέρματα της Άνω Μεράς με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Ανδρικόπουλος, Κουκά και Νάκκας.

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Χριστοδουλάκης, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπαλλής, Καρατζάς, Κρίτσας, Μπάμπακαρ, Ηλίας, Αλμπάνης, Αλεξανδρόπουλος, Περιάλης

Αγωνίστηκαν και οι: Βαρουξής, Ντουσάι, Μπομπάι, Μπουρντένης, Κάνιουρας, Τσάνης, Θεοδώρου, Πεϊδης

ΑΣ Άνω Μεράς (Πελέκης): Χάιρο, Κουντουράς, Δήμα, Κοφωκότσιος, Σαλταμάρας, Παπαδάκης, Χουσελάς, Καραϊνδρος, Γκολέμης, Τουρέ, Ραίσης,

Αγωνίστηκαν και οι: Χατζάκος, Μπουμπούρης, Ουζούνογλου, Τζάβρας, Καρφαρίδας, Μοχάμετ, Θεοχάρης, Τζουμάκας, Χανιώτης

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα των δύο ομάδων.

;

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares