Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 11:47

Την Κυριακή η Γ.Σ. του Α.Ο. Πάρου

Μέσω δελτίο τύπου ο ΑΟ Πάρου συγκαλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 9/9 στην αίθουσα του Αρχιλόχου και ώρα 10.00 με θέματα συζήτησης την εκλογή προέδρου της Γ.Σ. και δυο γραμματέων, την ενημέρωση από το Δ.Σ. για τα υπόλοιπα αθλητικά τμήματα και για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ θα κατατεθούν προτάσεις και τοποθετήσεις μελών για τη λήψη αποφάσεων.

Αναλυτικα, το κείμενο:

Κύριοι και Κυρίες,

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου και μετά από απόφαση του ΔΣ καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Πάρου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2018 στην αίθουσα του Αρχιλόχου και ώρα την 10:00 πμ. με τα παρακάτω θέματα:

  • Εκλογή Προέδρου της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και δύο Γραμματέων

  • Ενημέρωση από το Δ.Σ. για το Ποδοσφαιρικό τμήμα.

  • Ενημέρωση από το Δ.Σ. για τα υπόλοιπα αθλητικά τμήματα

  • Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών

  • Λήψη αποφάσεων

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα Κυριακή 09/09/2018, στον ίδιο χώρο, ώρα έναρξης την 11:00 πμ., με τα ίδια θέματα και με όσα μέλη παραστούν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η συνδρομή για κάθε έτος με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει καθοριστεί στα 10 Ευρώ.

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΙΖΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares