Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 13:05

Επιστροφή Θεοδώρου στον ΑΟ Μυκόνου

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο ΑΟ Μυκόνου αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Θεοδώρου.

Ο 34χρονος μέσος επιστρέφει στο σύλλογο μετά από δυο χρόνια απουσίας και σίγουρα θα αποτελέσει αξιόπιστη λύση στην προσπάθεια που θα γίνει από τους Μυκονιάτες για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Θεοδώρου με θητεία τα τελευταία δυο χρόνια στην Άνω Μερά είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει αφού με την εμπειρία του στην μεσαία γραμμή αλλά και την ποιότητα του είναι σε θέση να ανεβάει το επίπεδο της ομάδας.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σωματείο αυριο στις 19.00 ξεκινάει η σεζόν για τον ΑΟ Μυκόνου.

Μια χρονιά που όλοι ονειρεύονται να είναι επιτυχημένη κάτι που θα συμβεί μονάχα εάν ο σύλλογος κατακτήσει τον τίτλο και επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Με δουλειά όρεξη, επιμονή και υπομονή το συγκρότημα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη θα φτάσει στην επίτευξη του στόχου και αυτό το γνωρίζει καλύτερα απ' όλους ο έμπειρος προπονητής.

Στις 19.00 θα τελεστεί ως είθισται ο καθιερωμένος αγιασμός ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα του τεχνικού επιτελείου.

Ο ΑΟ Μυκόνου αποτελεί το σύνολο που κινήθηκε πιο ενεργά απ' τις υπόλοιπες ομάδες στη μεταγραφική περίοδο και αυτό που απομένει είναι να... δέσει και να παρουσιαστεί για ακόμη μια σεζόν ανταγωνιστικός.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares