Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 15:49

Θέμα συζήτησης η συμμετοχή της Λάβας στο πρωτάθλημα

Έντονος είναι ο προβληματισμός στους ανθρώπους της Λάβας Εμπορείου αν τελικά θα πρέπει να δηλώσουν ή όχι την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-2019.

Οι συζητήσεις στο στρατόπεδο τη Λάβας Εμπορείου είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, καθώς αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι η τιμωρία που κουβαλά η ομάδα από το περσινό πρωτάθλημα (-6 και χρηματικό πρόστιμο λόγω μη συμμετοχής σε αγώνες) και η οποία έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις στους διοικούντες, χαρακτηρίζοντας την απόφαση εξαντλητική.

Ωστόσο, για το λόγω ότι η ομάδα έχει τη δική της ιστορία και τον κόσμο της, ανάμεσα τους και επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν, τις τελευταίες ημέρες έχει τεθεί επί τάπητος το θέμα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα Ανδρών ή σε κάποιο από αυτά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, μιας και το κομμάτι των ακαδημιών λειτουργεί άψογα κάτω από τις οδηγίες του Μιχάλη Τζωρμπατζάκη.

Σε κάθε περίπτωση η τωρινή διοίκηση, ψάχνει συνοδοιπόρους σε αυτό το εγχείρημα, αφού η βούληση όλων είναι η ομάδα να συνεχίσει κανονικά, καθώς ο στόχος είναι η ανακατασκευή του γηπέδου στο Εμπορείο, πράγμα που ομολογουμένως θα αλλάξει τα δεδομένα για τους «Εμποριανούς».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares