Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 20:28

Λάβα και Πανναξιακός (Χ)άρισαν την πρωτιά στη Θύελλα

Μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές που κρίθηκε στο 94΄ Λάβα και Πανναξιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 και «έδωσαν» την πρωτιά του 3ου ομίλου και μαθηματικά  στη Θύελλα Καμαρίου.

FOUSTERIS_1280_120.jpg

Ο Πανναξιακός έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 17΄λόγω αποβολής του Πιτταρά, με τραβηγμένη (αναφέρει διαμαρτυρία στο Φ.Α.) δεύτερη κίτρινη – κόκκινη, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να έχει την υπεροχή χωρίς να απειλεί όμως σημαντικά.

Η επανάληψη όμως έκρυβε εκπλήξεις, καθώς μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μπήκαν και πάλι δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την υπεροχή, αλλά την ουσία την είχε η Λάβα που προηγήθηκε. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε «ροντέο» με τον Πανναξιακό να ανατρέπει το σκορ μέσα σε 7΄λεπτά και τον Κουκούλη στο 94΄να κλέβει το τρίποντο ακριβώς στο νήμα της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποβολή του Πιτταρά έφερε ένταση στον πάγκο του Πανναξιακού, όπου μετά από λίγο ήρθε η αποβολή του προέδρου του Πανναξιακού Μιχάλη Αγγελή, με τον κ. Παντελάκη να τον στέλνει στην εξέδρα.

THIRA_EKO_LYGNOS_Makrosteno.jpg

Τα γκολ

Το πρώτο μέρος πέρασε με ελάχιστες καλές στιγμές που άνηκαν όλες στον Πανναξιακό, αλλά καμία από αυτές δεν αποτέλεσε «τη μεγάλη φάση».

Στο 2ο ημίχρονο ο Κελίδης άνοιξε το σκορ στο 69΄όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Αλεφραγκή βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος στην περιοχή και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 75΄ο Πανναξιακός έφερε το ματς στα ίσα… Σέμε, Μπονιάκος και Λίκα συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-1.

Η ολική ανατροπή του Πανναξιακού σημειώθηκε στο 82΄, με τον Μπονιάκο που ήταν από τους κορυφαίους για τους φιλοξενούμενους να εκτελεί το κόρνερ και τον Σέμε να μπαίνει σφήνα ανάμεσα στους αμυντικούς και με κοντινή κεφαλιά να κάνει το 1-2.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς έχει κριθεί ο Κουκούλης είχε άλλη άποψη, αφού στο 94΄ο πανύψηλος αμυντικός βρέθηκε μόνος, αφύλακτος στην περιοχή του Πανναξιακού, όπου τροφοδοτήθηκε μετά από φάουλ του Σελιστάι και με κοντινή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα, σε ένα γκολ που ήρθε ακριβώς στο νήμα του αγώνα, καθώς δευτερόλεπτα αργότερα είχαμε το τελικό σφύριγμα.

ENIGMA_1280.jpg

Ισοβαθμία

Όπως αναφέραμε στην αρχή του ρεπορτάζ μας, η Θύελλα σήμερα εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου και παράλληλα τους τρεις (3) βαθμούς μπόνους ενόψει της δεύτερης φάσης, ενώ η δεύτερη θέση και ο ένας (1) βαθμός ανήκει στον Πανναξιακό. Η τρίτη θέση δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει, καθώς Λάβα και ΑΜΣ Φιλωτίου ισοβαθμούν με 18 βαθμούς, με το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο γήπεδο του Αγερσανίου μεταξύ των δύο ομάδων να είναι καθοριστικό για την τελική κατάταξη.

THIRA_THIRAIKI_120.jpg

Δείτε την βαθμολογία και τους αγώνες που μένουν:

2018-03-04_2.jpg

2018-03-04_3.jpg

Διαιτητής ήταν ο κ. Παντελάκης με βοηθούς τους Τσάφο και Νάκκα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λάβα Εμπορείου (Διονυσόπουλος): Καραμολέγκος, Δακούτρος, Αλεφραγκής, Κομορτζής, Κουκούλης, Κολιούσης (λ.τ. 61′ Δρόσος), Κλουβάτος (λ.τ. 27′ Αχμετάι), Σελιστάι, Κελίδης, Βουλγαράκης (90′ Βλαβιανός), Γκίτσης (57′ Κοβός)

Αναπληρωματικός: Ρούσσος

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσαϊλάκης, Λίκα, Καράι, Πολυκρέτης, Κρητικός, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Σέμε, Βαθρακοκοίλης (90′ Μοσχονάς), Μπονιάκος, Κάκο (74′ Ανεβλαβής)

Αναπληρωματικοί: Κωτσαρής, Βασιλάκης, Ζανος

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε σε συνεργασία με τα neasantorinis.gr (Κάμερα: Ρίζος Μυτιληναίος | Περιγραφή: Αντώνης Κοραής)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares