Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 20:59

Η Κύθνος γιορτάζει για την ''ΙΣΤΟΡΙΚΗ'' νίκη του ΑΠΣ Κύθνου [pics-vids]

Ήταν 14 Οκτωβρίου του 2017 όταν ο ΑΠΣ Κύθνου έγραφε ιστορία με την πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς από σήμερα γράφτηκε ακόμη ακόμη μία χρυσή σελίδα στην σύντομη ιστορία του νεοσύστατου συλλόγου με την πρώτη νίκη να έρχεται με 3-1 κόντρα στον Πανσιφναϊκό.

Η Κύθνος λοιπόν έχει κάθε λόγο να γιορτάζει, με την αποστολή βέβαια να τυγχάνει υποδοχής ηρώων κατά την επιστροφή της στο νησί…

Κοινό σημείο; Ο πρώτος αγώνας του Οκτωβρίου ήταν με τον Πανσιφναϊκό που είχε τότε πάρει τη νίκη με 3-2 στο ίδιο γήπεδο. Η τύχη έφερε πάλι την συγκεκριμένη αναμέτρηση να χαρακτηρίζεται ως ορόσημο, με τους Σιφνιούς να δανείζουν το γήπεδο τους στον ΑΠΣ Κύθνου και ως γηπεδούχος πλέον  να πετυχαίνει την πρώτη αυτή νίκη που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων των Κυθνιών….

Το συλλεκτικό  βίντεο

 

Ο αγώνας

Πάμε να δούμε πως ήρθε αυτή η πρώτη νίκη που σκόρπισε ενθουσιασμό στον ΑΠΣ Κύθνου, που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Πανσιφναϊκό βέβαια να στηρίζεται για ακόμη μία φορά σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας.

Στο 6ο λεπτό ο ΑΠΣ Κύθνου ξεκίνησε με χαμένο τετ α τετ και στο 14΄ ήρθε το 1-0 όταν ο Γονίδης Θ. έκλεψε τη μπάλα μετά από λάθος των αμυντικών και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 27΄μετά από παράλληλη σέντρα του Κούτσι ο Γονίδης και πάλι που ακολουθούσε με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Το τρίτο γκολ του ΑΠΣ Κύθνου ήρθε στο 40’ όταν ο Κούτσι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά με τον Ηλιού να πιάνει κεφαλιά που κατέληξε στο γάμα της εστίας του Ποριώτη.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πανσιφναϊκός ανέβασε την απόδοση του, έχοντας την υπεροχή αλλά παρόλα αυτά ο ΑΠΣ Κύθνου είχε καλές ευκαιρίες με τον Γονίδη μάλιστα στο 60’  να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με σουτ λόμπα.

Τελικά ο Πανσιφναϊκός μείωσε στο 67΄ σε 3-1 όταν μετά από λάθος στην άμυνα ο Γεωργούλης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο ΑΠΣ Κύθνου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 90΄ο Κούτσι αποβλήθηκε από τον διαιτητή Αγγέλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Να σημειωθεί ότι ο γκολκίπερ του ΑΠΣ Κύθνου Κρίελας που αγωνίστηκε βασικός, είναι μόλις 14 ετών, ενώ ο έμπειρος γκολκίπερ Λεβαντής, έχει διπλό ταλέντο και αγωνίστηκε στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

ME PANSIFNAIKO DIAITHTES

Συγχαρητήρια και ευχαριστώ

Όπως είναι φυσικό τα συγχαρητήρια από θεσμικούς παράγοντες του νησιού και του απλού κόσμου φτάνουν υπό μορφή βροχής στο τηλέφωνο του προέδρου Γιώργου Λαρετζάκη, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να ευχαριστήσει μέσω της σελίδας μας όλους όσους στηρίζουν την ομάδα, αλλά και την διοίκηση του Πανσιφναϊκού για την άψογη φιλοξενία της.

Διαιτητής ήταν ο κ. Αγγέλου με βοηθούς τους Ρούσσο Γ. και Μαθιουδάκης Γ.

ΑΠΣ Κύθνου (Κονιδάρης): Κρίελας, Τσιρδίμος, Γονιδάκης Κ., Μπιζικούκης, Λεβαντής, Λαρετζάκης Φ., Κούτσι, Ηλιού, Μανόλικας, Βιτάλης, Γονίδης Θ. (90΄Γονίδης Ν.).

Αναπληρωματικός: Γονίδης Γ.

Πανσιφναϊκός (Δημητριάδης): Ποριώτης, Φράγκος (68΄Ζαμπέλης), Τσέλιος, Διαρεμές (38΄Συνοδινός), Λεμπέσης Γ., Λεμπέσης Σ., Ατσόνιος Α., Ναδαλής, Γεωτγούλης, Φραγκιάς, Σίνα (85΄Ζαμαριάς).

Αναπληρωματικοί: Ατσόνιος Χ., Κοράκης, Χουζούρης.

OMADA STH SIFNO 4 2 2018

Πανηγύρια στο λιμάνι της Κύθνου 

 

Βαθμολογία

2018-02-04_6.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares