Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 00:27

Νίκη για την Άνω Μερά και πρώτο γκολ για τον... "Γκολεμάο"

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς στον 1ο όμιλο έκανε η Άνω Μερά μετά τη νίκη της με 2-0 απέναντι στον Α.Ο. Πάγου.

Μία νίκη που ήρθε για τους Μυκονιάτες παράλληλα με την πρώτη εμφάνιση που έκαναν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα, ο επιθετικός Γκολέμης και ο αμυντικός Κωφοκότσιος, οι οποίο να σημειωθεί ότι με το καλημέρα άφησαν πολύ καλές  εντυπώσεις.  

Στο πρώτο ημίχρονο αν και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα, με το 0-0 να παραμένει, αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά για την επανάληψη.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η ομάδα του Νίκου Τζιόβα ανέβασε στροφές και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον "Γκολεμά" ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άνω Μεράς μετά από μια πολύ ωραία προσπάθεια πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Πάγου και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι Μυκονιάτες εξασφάλισαν τη νίκη στο 75' με τον Αμπντούλ να μπαίνει τη μεγάλη περιοχή των Συριανών, όμως ο Πρίντεζης απέκρουσε το πλασέ του και στη επιστροφή ο Γιόγιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του κ.κ. Ανδρικόπουλο και Παπαστολόπουλο

Συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Χριστοδουλάκης, Κούτσουκος, Ουζούνογλου, Πρίφτης (66' Κουκάς), Χατζάκος, Κωφοκότσιος, Μαμαντί, Καρφαρίδας (88' Μπουσάι), Αμπντούλ, Γιόγιος, Γκολέμης (88' Τουρέ)

Α.Ο. Πάγου (Βουτσίνος): Πρίντεζης Μ., Μαυράκης (60'Παράβαλος), Αργυρός (83' Παπουδής), Βαβουράκης, Μαραγκός, Φραγκιάς (75' Τρόκα), Φωτεινιάς, Μουράι, Πρίντεζης Μ.(81' Ρούσσος Κ.), Ρούσσος Κ., Περιστεράκης.

Η βαθμολογία

2018-01-29.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από τη σελίδα μας

 

 

Φωτογραφίες 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares