Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 16:08

Πήρε Κωφοκώτσιο… κοντά και σε επιθετικό η Άνω Μερά

Φωτογραφία serresgoal.gr Φωτογραφία serresgoal.gr

Αρκετές θα είναι οι ανακατατάξεις στο έμψυχο υλικό της Άνω Μεράς, καθώς εκτός των αποχωρήσεων θα υπάρξουν και νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το συγκρότημα της Μυκόνου, με τον πρώτο εξ αυτών να είναι ο Μένιος Κωφοκώτσιος που ήρθε σε συμφωνία με του ανθρώπους της ομάδας.

Μάλιστα ένα ταξίδι αστραπή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, φέρνει στη Μύκονο και άλλο όνομα, που θα γίνει γνωστό σε λίγες ημέρες, με αποκλειστικές πληροφορίες του S.C. να αναφέρουν ότι πρόκειται για ικανότατο επιθετικό.

Αναφορικά με τον Κωφοκώτσιο, η είδηση αποκαλύφθηκε από το εγκυρότατο serressport.gr, που αναφέρει στο ρεπορτάζ του:

Με τον Μένιο Κωφοκώτσιο μεγαλώνει η Σερραϊκή ποδοσφαιρική παροικία στην Μύκονο, με την σχέση των ποδοσφαιριστών με το νησί των ανέμων να γίνεται ολοένα και πιο έντονη τα τελευταία χρόνια, καθώς ο 24χρονος αμυντικός έρχεται να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες εκεί Αμπαδίνη, Καρφαρίδα, Τζάβρα, Χατζάκο και ενισχύσει μία εκ των ομάδων του νησιού. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες του «SSN» θα ενισχύσει τον πρωτοπόρο της Α΄ Κατηγορίας Α.Σ Άνω Μεράς, ομάδα που διεκδικεί την άνοδος της στην Γ΄ Εθνική.

Ο Κωφοκώτσιος αναζητώντας μία πρόταση εκτός Σερρών για να συνεχίσει την καριέρα του, βρήκε την καλύτερη για αυτόν και το πρωί της Δευτέρας, μετά την τελευταία του συμμετοχή κόντρα στον Άρη Αβάτου, έλυσε την συνεργασία του με την Ελπίδα Σκουτάρεως, με την οποία πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση του Κυπέλλου και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ενώ και φέτος ήταν βασικός στα περισσότερα ματς, στην πρώτη σεζόν της ομάδας στην κατηγορία. Μάλιστα την Τετάρτη μπαίνει στο αεροπλάνο για Μύκονο.

Η Άνω Μερά θα γίνει η 5η ομάδα για τον δυναμικό αμυντικό από τη Νιγρίτα που ξεκίνησε από την ΑΕΝ, πήγε στην U20 του Εθνικού Γαζώρου, στον οποίον βρήκε και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο μετρώντας 37 συμμετοχές σε Football League και Κύπελλο, ενώ το 2015 βρέθηκε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον οποίον πανηγύρισε νταμπλ και άνοδο στην Γ΄ Εθνική, για να… την δει διαφορετικά για λίγους μήνες και να επιστρέψει στην αγαπημένη του ΑΕΝ, μέχρι να επιστρέψει και πάλι ενεργά πέρυσι.

Μάλιστα στην ομάδα της Μυκόνου θα βρει συμπαίκτες τόσο τον Θάνο Χατζάκο, όσο και τους Καρφαρίδα-Τζάβρα και αντίπαλο στον ΑΟ Μυκόνου τον Αμπαδίνη και σίγουρα θα μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα.

pizap.com15166129924001.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares