×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 23:59

Στον Πανναξιακό το ντέρμπι του 3ου ομίλου [pics-vid]

Ο Πανναξιακός πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Λάβα στο ντέρμπι του 3ου ομίλου και έφτασε τους 12 βαθμούς ισοβαθμώντας προσωρινά στην πρώτη θέση με τη Θύελλα που αντιμετωπίζει το πρωί στη Νάξο τον Αστέρα Τραγαίας.

Η ομάδα του Γιώργου Προμπονά σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος κατάφερε να προηγηθεί χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα στις 1-2 καλές ευκαιρίες που είχε η Λάβα, ενώ στην επανάληψη κατάφερε να περιορίσει ακόμη περισσότερο τους φιλοξενούμενους και με ένα γκολ στις καθυστερήσεις να «κλειδώσει» αυτή τη σημαντική νίκη.

Το παιχνίδι είχε ένταση μέσα σε αθλητικά πάντα πλαίσια και αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες, που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τη διακύμανση του σκορ.

Ο ορισμός του Γιάννη Ζαράνη στο παιχνίδι ήταν εύστοχος καθώς ο Συριανός ρέφερι διατήρησε τις ισορροπίες αν και χρειάστηκε να γίνει υπερβολικός κάποιες φορές με 3 κίτρινες κάρτες που έδειξε (2 Πανναξιακός 1 Λάβα)  για πτώσεις στην περιοχή που ο ίδιος θεώρησε ότι εκβίασαν το πέναλτι.

Γκρίνιες υπήρξαν και από τις δύο ομάδες, καθώς ο πρώτος βοηθός Νεοκοσμίδης υπέδειξε τρεις φορές οφσάιντ σε ισάριθμα γκολ, 1 της Λάβας και 2 του Πανναξιακού, τα οποία θα πρέπει να δούμε προσεκτικά στο βίντεο που θα δημοσιευθεί για να διαπιστώσουμε αν υπάρχει κάποιο λάθος.

Η εικόνα

Παιχνίδι κέντρου με ξεσπάσματα των δύο ομάδων έγινε στο πρώτο μέρος, όπου ο Πανναξιακός μπήκε με μία καλή στιγμή του Πιτταρά και αμέσως μετά η Λάβα απείλησε με φάουλ του Ζώνα που σώθηκε πάνω στη γραμμή του τέρματος και με μία μεγάλη ευκαιρία του Παραλίκη που αστόχησε εξ επαφής.

Τελικά ένας από τους καλύτερους σήμερα για τον Πανναξιακό, ο Πιτταράς κατάφερε να στείλει την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, όταν στο 35΄μετά από ασίστ του Καρελέμογλου, με ατομική ενέργεια και  ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 38΄ο Ζώνας σκόραρε, αλλά ο κ. Νεοκοσμίδης είχε σηκώσει έγκαιρα τη σημαία του, φέρνοντας τις διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη ο Ζώνας απείλησε από διαγώνια θέση στο 54΄, αλλά από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, με τους Καρελέμογλου και Σταματίου να φτάνουν μία ανάσα από το 2-0, ενώ ο φορ του Πανναξιακού πέτυχε τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, πράγμα που έγινε και στο 75΄σε τέρμα που πέτυχε ο Πιτταράς.

Το τελικό 2-0 έγραψε ο Σέμε στο 92΄ έπειτα από ωραίο συνδυασμό και ασίστ που δέχτηκε από τον Βαθρακοκοίλη.

Διαιτητής ήταν ο ο Ζαράνης με βοηθούς τους Νεοκοσμίδη και Χατζόπουλο.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσαϊλάκης, Λίκα, Καρελέμογλου, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Σέμε, Σταματίου (90΄Κάκο), Φουντουκίδης (94΄Ζάνος), Παπανικολάου, Κρητικός, Καράι (λ.τ. 82΄Βαθρακοκοίλης).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Πενίκου, Περιστεράκης, Βρεττός, Ανεβλαβής.

Λάβα (Διονυσόπουλος): Καλαμάτας, Δρόσος (58΄Δαμίγος), Αλεφραγκής (λ.τ. 30΄Κλουβάτος), Γιαννακόπουλος, Κολιούσης, Καψάλης, Ζώνας, Παραλίκης, Χαλβατζής (90΄Δρόσος), Σελεστάι, Βουλγαράκης (90΄Δαμίγος). 

 Η αναμέτρηση όπως μεταδόθηκε μέσω Facebook Live, από τη σελίδα του Sportcyclades.gr

 

 

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares