Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 21:07

«Πάτησε γκάζι» στην επανάληψη και και έφυγε με το διπλό από τη Σύρο ο Α.Ο. Μυκόνου

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, ο Α.Ο. Μυκόνου αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να πάρει τελικά την εκτός έδρας νίκη με 1-4 απέναντι στη Σύρο 2002 και να φτάσει στους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Μυκόνου βρήκε απέναντι της τους "ψυχομένους μπέμπηδες" της Σύρος 2002 που έπαιξαν δυνατά από το πρώτο λεπτό, προσπαθώντας να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι. 

Οι Συριανοί αιφνιδίασαν τον Α.Ο. Μυκόνου με γκολ του Φώσκολου μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο νεαρός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος από την άμυνα των Μυκονιατών και βρέθηκε απέναντι στον Σαββόπουλο κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Οι παίχτες του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη από εκεί και ύστερα πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 18' καθώς μετά από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο 32΄λίγο έλειψε ο Αμπαδίνης να πετύχει και άλλο τέρμα όταν είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Μαρουδιά μετά από σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μυκόνου πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 47' με ένα πολύ όμορφο σουτ από τον Χρήστο Ράγια, ο οποίος από πολύ πλάγια θέση με μια σέντρα-σουτ που αιφνιδίασε τον γκολκίπερ Μαρουδιά, έκανε το 1-2.

 Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 68' κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κονδύλας, όμως ο Σαββόπουλος το απέκρουσε.

 Ο Α.Ο. Μυκόνου στο 74' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 με τον Αλεξανδρόπουλο που ήταν εύστοχος σε σουτ μέσα από τη περιοχή.

 Ο Παπαδόπουλος στο 86' μετά από ένα πολύ ωραίο συνδυασμό με τον Μπάμπακαρ καιεύστοχο κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-4. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ι. με βοηθούς του κ.κ. Μαραγκός και Βαρθαλίτη

Συνθέσεις

Α.Π. Σύρος 2002 (Φωκάς): Μαρουδιάς Θ., Βοπόπουλος, Μαρουδιάς Ν., Δαλέζιος, Ανδρεαδάκης, Συργιάννης, Κοσκινάς (46' Κανέλλη), Γεράρδης (44'Ζερβάκης), Φώσκολος, Κονδύλας (74' Κανακάρης), Λελάι (80' Κουβέλης)

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μπαλλής, Παπαδόπουλος, Τόμπρος, Καρατζάς (80' Παλάσης), Βαρουξής (69'Ντουσάι), Αμπαδίνης (74' Πατσάνι), Ράγια Χ., Μπάμπακαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μπομπάι (46' Βερώνης)

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα του sportcyclades.gr 

 

 

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares