Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 21:40

Τα μοιράστηκαν όλα Άνω Μερά και ΑΟ Μυκόνου [pics-vid-stats]

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν στο Μυκονιάτικο ντέρμπι η Άνω Μερά και ο ΑΟ Μυκόνου, με το τελικό 1-1 να αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στις δύο ομάδες.

Ο αγώνας είχε ένταση και πολύ δυνατές μονομαχίες, χαρίζοντας ιδιαίτερες στιγμές στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της  Άνω Μεράς, με το τελικό αποτέλεσμα να διατηρεί την ομάδα του Νίκου Τζιόβα στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς, όπου συγκατοικεί με τον Α.Ο. Πάγου, ενώ ο Α.Ο. Μυκόνου ισοβαθμεί στη 2η θέση με τον ΠΑΣ Τήνου, έχοντας από 4 βαθμούς.

Το ημίχρονο ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες και για τις δύο ομάδες, οι οποίες επιδίωξαν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα στο ματς.

Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με γκολ του Ραζάκ στο 41', όταν ο Αφρικανός πήρε ασίστ του Γιόγιου που την μετέτρεψε σε γκολ, δίνοντας το πάνω χέρι στην ομάδα τους, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς όμως να καταφέρνουν κάτι το ουσιαστικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για την ισοφάριση, κάτι το οποίο κατάφεραν να πετύχουν τελικά  στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Δημήτρη Πανέτα, ο οποίος με εύστοχο σουτ σημείωσε το τελικό 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άνω Μερά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κεραμιδά, ενώ ο ΑΟ Μυκόνου για γκολ που του ακυρώθηκε στο 70’ ως οφσάιντ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Καλορογιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Παπαστολόπουλο

Συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Χριστοδουλάκης, Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Πρίφτης, Κεραμυδάς, Μαμαντί (65' Χατζάκο), Τουρέ, Καρφαρίδας, Ραζάκ, Γιόγος (60' Μπουσάι), Ουζουνόγλου (31' Θεοχάρης)

Α.Ο. Μυκονου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια, Παπαδόπουλος, Μπαλλής, Καρατζάς, Μπάμπακ, Καραϊνδρος, Μπμπάι (65' Βαρουξής), Ντουσάι, Αλεξανδρόπουλος (70' Αμπαδίνης), Πανέτας

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

 

 

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Βαθμολογία - Πρόγραμμα - Αποτελέσματα

2017-10-29_5.jpg

2017-10-29_6.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares