Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 20:43

Σε ρυθμούς ρελαντί ο Παμμηλιακός 0-2 τον ΑΠΣ Κύθνου [pics]

Δίχως να χρειαστεί το 100% των δυνατοτήτων του ο Παμμηλιακός με 1 γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε με 0-2 κόντρα στον ΑΠΣ Κύθνου που ως γνωστό χρησιμοποιεί ως έδρα του το στάδιο της Μήλου.

Οι Μηλιοί «έδιωξαν» το άγχος από νωρίς στο ματς χάρη στο γρήγορο γκολ που πέτυχαν, με την ομάδα της Κύθνου να προσανατολίζεται αμυντικά, θέλοντας να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή εμφάνιση, παίζοντας έξυπνα.

Οι παίκτες του Νίκου Μάλη, που έδειχναν να επαναπαύονται μετά το γρήγορο γκολ, στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και έχασαν πολλές ευκαιρίες, ενώ είχαν και ένα χαμένο πέναλτι .

Πονοκέφαλος για τον κόουτς των Κυθνιών αποτελούν οι δύο αποβολές στο παιχνίδι, αφού ο ΑΠΣ Κύθνου τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, ενώ άξια αναφοράς είναι η παρουσία του Κούτσι που είναι ένας παίκτης, ο οποίος φαίνεται ιδιαίτερα εξελίξιμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός του Παμμηλιακού Αργύρης Σίδερης εκπροσωπώντας τον Παμμηλιακό έδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΑΠΣ Κύθνου, θέλοντας να τους καλωσορίσουν στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων.

Μετά από αρκετά χρόνια υπήρξε και μία κίνηση από την πλευρά της διοίκησης με την θέσπιση εισιτηρίου με αντίτιμο το συμβολικό ποσό των 2€, ενώ παράλληλα συνεχίστηκε η διάθεση των καρτών διαρκείας οι οποίες επίσης αποκτούνται με το συμβολικό ποσό των15€.

Η εξέλιξη του ματς

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μάνη άνοιξε το σκορ όταν έγινε μία σέντρα του Νάκα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα της Κύθνου με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-1.

13' μεγάλη ευκαιρία για τη Μήλο, μετά από κόρνερ, ο Κυρίτσης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά στη μικρή περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

31' ατομική προσπάθεια του Σίδερη Αργύρη από δεξιά, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

43' μεγάλη φάση για τον Παμμηλιακό, η μεγαλύτερη φάση για το πρώτο ημίχρονο, μετά από φάση διαρκείας .

51' Κερδισμένο πέναλτι για τον Παμμηλιακό... Ο Μπεκογιάννη ανατράπηκε από τον Ψαρρά, ο οποίος αποβλήθηκε μετά από τη 2η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε από τον κ. Μαθιουδάκη.

Ο Κυρίτσης, εκτέλεσε και ο Γκούμας που είχε περάσει ως αλλαγή απόκρουσε, ακολούθησε σουτ Σίδερη άουτ!

53' Παραμένει το 0-1. Σουτ Νάκα από αριστερά επικίνδυνο, άουτ... Στο μισό γήπεδο το ματς, με πολύ πάθος τώρα η Μήλος μετά και τις παρατηρήσεις του ημιχρόνου που ακούστηκαν μέχρι έξω από το γήπεδο...

Οι ευκαιρίες για τον Παμμηλιακό διαδέχονται η μία την άλλη…

60΄Πέναλτι για τον Παμμηλιακό. Ο Δανιήλ απόκρουσε με το χέρι στη γραμμή και αποβλήθηκε άμεσα με κόκκινη κάρτα... Με 9 παίκτες ο ΑΠΣ Κύθνου Ο Δρίλης ήταν εύστοχος στην εκτέλεση πέναλτι κάνοντας το 0-2.

87' με δυνατό σουτ του Γονιδη, που έβγαλε εντυπωσιακά ο Ανυφαντάκης ο ΑΠΣ Κύθνου έχασε την πιο σημαντική του ευκαιρία στον αγώνα.

Διαιτητής: Μαθιουδάκης Γ. Θ. | Βοηθοί: Ψαρρά, Μαθιουδάκης Γ. Α.

ΑΠΣ Κύθνου (Κονιδάρης): Λεβαντής (46’ Γκούμας), Γονιδάκης (46’ Δανιήλ), Τσιρδήμος, Ψαρράς, Φιλιππαίος, Λαρεντζάκης (66΄ Δημητρακόπουλος), Κούτσι, Ηλιού, Γονίδης Θ., Γονίδης Μ., Χριστοδουλάκης.

Αναπληρωματικοί: Καρμανιόλας, Βασσάλος, Γαρδεράκης.

Παμμηλιακός (Μάλης): Ανυφαντάκης, Ζούλιας, Νάκας, Σίδερης Σ., Κυριαζής, Ατανάσοφ (46΄ Μαυρογιάννης Γ.), Μαυρογιάννης Α., Μπεκογιάννης (65΄ Τσιριγωτάκης), Μάνη (65΄ Κουρπλης),  Σίδερης Α., Δρίλης (77΄ Λικάι)

Αναπληρωματικοί: Λιβάνιος, Μαυρογιάννης Β., Μακρής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2017-10-21_3.jpg

2017-10-21_4.jpg

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (mileikanea.gr)

 

Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares