Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 19:14

Τρίποντο του Πάγου με «φωνές» από τον ΑΟ Μυκόνου

Το 2 στα 2 έκανε ο Πάγο στη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου, καθώς πριν λίγα λεπτά επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Μυκόνου και έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

MYKONOS_LOUNTA.gif SYROS_THEOFILOS.jpg

Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και παρά την πίεση του ΑΟ Μυκόνου κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, έχοντας ως κορυφαίο τον νεαρό τερματοφύλακα Μάρκο Πρίντεζη.

Ο ΑΟ Μυκόνου από την πλευρά του φεύγει με αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας, καθώς φωνάζει τόσο για τη φάση του πρώτου γκολ, που υποστηρίζει ότι η μπάλα δε πέρασε τη γραμμή, όσο και για ένα γκολ του Αμπαδίνη στην επανάληψη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Σε γενικές γραμμές ο Πάγος διαχειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος στο απόλυτο το γρήγορο γκολ που πέτυχε, απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε, αλλά είχε θέμα να τελειώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το 1-0 έγινε στο 8΄ όταν ο Πρίντεζης σούταρε η μπάλα κινήθηκε οριακά προς τη γραμμή της εστίας, με τον βοηθό και έπειτα τον κ. Αγγέλου να δείχνουν σέντρα και τους Μυκονιάτες να φωνάζουν, καθώς όπως υποστηρίζουν η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Στο 30΄ ήρθε η πρώτη καλή  στιγμή για τον ΑΟ Μυκόνου όταν σε σουτ, ο Πρίντεζης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 37΄ο Παπουδής σούταρε και ο Σαββόπουλος απόκρουσε επίσης εντυπωσιακά.

Στο 40΄ο Ρούσσος είδε τον Σαββόπουλο να του λέει όχι και στην επόμενη φάση (43΄) ο πρώην παίκτης του ΑΟΣ με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πάγος, με το 2-0 να του δίνει το τρίποντο,  άφησε χώρο στον ΑΟ Μυκόνου που πίεσε από το πρώτο λεπτό.

Ο Μπάμπακαρ απείλησε σε δύο περιπτώσεις χωρίς αποτέλεσμα, ενώ η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Αργυρό, που από θέση τετ α τετ στο 64΄πλάσαρε άουτ, ενώ στο 65΄ο Αλεξανδρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε σε εντυπωσιακή απόκρουση τον Πρίντεζη.

Πολύ καλό σουτ του Αλεξανδρόπουλου στο 83΄δοκίμασε τα ρεφλέξ του μικρού Πρίντεζη που σήμερα είχε καταπληκτική απόδοση. Ο Αμπαδίνης  στο 86΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρόπουλου σκόραρε με το κεφάλι, με τον κ. Νομικό να σηκώνει τη σημαία του και να καταλογίζει σε θέση οφ σάιντ τον παίκτη του ΑΟ Μυκόνου.

MYKONOS_PEPPER.gif MYKONOS_OREGANO.jpg

Διαιτητής ήταν ο κ. Αγγέλου με βοηθούς τους Νομικό και Ρούσσο Ι.

Πάγος (Βουτσίνος): Πρίντεζης,  Πρίντεζης Μ. (λ.τ. 75΄Ρούσσος Κ.), Φωτεινιάς (62΄ Τρόκα), Σαμιωτάκης, Ρούσσος Κ., Μπαλόπητας, Φραγκιάς, Παπουδής (60΄ Περιστράκης), Βαβουράκης, Αργυρός, Μαυράκης.

Αναπληρωματικοί: Καπέλας, Μαυρομμάτης, Ρούσσος Μ., Δεσινιώτης

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Βαρουξής (45΄Μπουσάι, 71΄Πανέτας),  Τόμπρος, Καραϊνδρος, Μπάμπακαρ, Μπαλής, Τσαμασλίδης (46΄Ράγια), Αλεξανδρόπουλος, Αμπαδίνης, Παπαδόπουλος, Καρατζάς

Αναπληρωματικοί :Μπομπάι, Μπατσάνι, Λεωντιάδης,  Βερώνης

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares