Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 15:35

Η νέες φανέλες και το ευχαριστώ του Αστέρα Τραγαίας

Ο Αστέρας Τραγαίας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά γι αυτόν με τον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής απέναντι στη Λάβα Εμπορείου, παιχνίδι που θα γίνει στο ΔΓ Αγερσανίου στις 10:30.

Η ομάδα της Νάξου θα παραταχθεί με της νέες εμφανίσεις στον συγκεκριμένο αγώνα, τις οποίες και παρουσίασε μέσω ανακοίνωσης, μέσα από την οποία ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει.

Η ανακοίνωση

Ο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική σεζόν με νέες εμφανίσεις και θα φέρει σ’αυτές τα λογότυπα τριών χορηγών.

Πρώτος μεγάλος χορηγός το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “ΚΡΟΝΟΣ”, συμφερόντων κ.κ.Γεωργίου & Θαλή Κουτελιέρη, με έδρα το Χαλκί.  Το ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “ΚΡΟΝΟΣ” παρέχει μεγάλη ποικιλία αγαθών και προϊόντων σε λιανική και χονδρική πώληση, έχοντας άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Η παρουσία του στο Χαλκί, τη τελευταία 10ετία, εξυπηρετεί τους κατοίκους της ημιορεινής και ορεινής Νάξου και συντελεί στην οικονομική ανάπτυξη της Δ.Ε. Δρυμαλίας.

Δεύτερος χορηγός είναι το “KIΤΡΟΝ” καφέ στο Χαλκί, ιδιοκτησίας του κου. Χρήστου Κλεάνθους. Το “KIΤΡΟΝ” στεγάζεται σε παραδοσιακό πετρόχτιστο οίκημα και παρέχει παραδοσιακά ποτά Νάξου, όπως κίτρο, ρακί, ρακομελιά, ούζο, σπιτικά γλυκά και εδέσματα, ποικιλίες καφέ, κοκτέιλ, κ.α. Ιδανικός χώρος , τόσο τη θερινή περίοδο, όποτε και οι θαμώνες του κατακλύζουν τα παραδοσιακά σοκάκια που το περιβάλλουν, όσο και τη χειμερινή σε κλίμα συντροφικό με τη θαλπωρή που παρέχει η ξυλόσομπα. Η παρουσία του “ΚΙΤΡΟΝ” αναβάθμισε επιπλέον το Χαλκί, διατηρώντας συγχρόνως το παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής.

Τρίτος χορηγός  είναι το club “LIKE HOME”, στη Χώρα Νάξου, ιδιοκτησίας του κου. Παπανικολάου Σταμάτη. Το “LIKE HOME”  παρέχει στους θαμώνες του μοναδική διασκέδαση και κέφι όσο πουθενά αλλού.

Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ευχαριστεί τις επιχειρήσεις για την στήριξη τους και τους εύχεται να έχουν πάντα επαγγελματικές επιτυχίες.

Το Δ.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares