×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 14:16

Με το εντυπωσιακό 3-0 απέναντι στον Θρίαμβο ξεκίνησε η Θύελλα

Μόνο ικανοποίηση μπορεί να νιώθουν από την εικόνα που παρουσίασε η Θύελλα Καμαρίου στο πρώτο επίσημο φιλικό της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΔΓ Καμαρίου, με την ομάδα του Κώστα Μιχάλη να κατακτά εύκολα τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Ο κόουτς της Σαντορινιάς ομάδας Κώστας Μιχάλης έχοντας απέναντι του μία ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του και να διαπιστώσει ποια θα είναι τα σημεία που θα πρέπει να επικεντρώσει στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Έγινε ένα καλό παιχνίδι, παρά την ζέστη που επικρατούσε, με τη Θύελλα να δείχνει πιο δεμένη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα τέρματα των Καμαριανών σημείωσαν οι Ρέτζο στο 33΄με κοντινή προβολή, ο Φύτρος στο 41΄με κεφαλιά, με τον Ερρίκο στο 65΄να διαμορφώνει το τελικό 3-0  με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 50΄ο Γιαννής είχε δοκάρι.

Ευχαριστώ της Θύελλας

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί την διοίκηση του Θριάμβου Χαϊδαρίου για την παρουσία της και της εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Συνθέσεις

Διαιτητές: Βάιλας, Παντελάκης και Νάκας

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λιγνός, Δημητρακόπουλος, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Φύτρος, Δαβιλάς, Βλαβιανός, Πάγια, Νομικός, Σπανός, Αρβανίτης, Γκιργκίρης, Αρβανίτης Β., Πασβαντόγλου.

Θρίαμβος Χαϊδαρίου (Καρταμάδος): Αργυρόπουλος, Κραβαρίτης, Αποστολόπουλος, Μπανιας, Υφαντής, Μπάκας Π., Μπάκας Α., Τσαγιαννης, Σκεπεταρης, Τσιουρος, Γιαννουλης, Δάρρας, Λουρος, Καγιανας, Λιανός, Αποστολίδης. 

7acce66d40ec90c2d61987b409cbf850_XL.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares