Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 18:45

Παίκτης του Πανναξιακού και επίσημα ο Βασίλης Καράι

Το μέλος της διοίκησης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας όπως βλέπετε στη φωτογραφία καλωσόρισε τον Καράι στον σύλλογο της Νάξου. Το μέλος της διοίκησης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας όπως βλέπετε στη φωτογραφία καλωσόρισε τον Καράι στον σύλλογο της Νάξου.

Μετά την απόκτηση του Αντώνη Πιτταρά, ο Πανναξιακός προχώρησε στην δεύτερη μεταγραφή του για τη φετινή σεζόν, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον βραχύσωμο επιθετικό Βασίιλη Καράι, ο οποίος από σήμερα εντάχθηκε στο δυναμικό του ιστορικού συλλόγου.

Όπως είχαμε αποκαλύψει, πριν λίγες ημέρες υπήρξε κρούση στον ποδοσφαιριστή, με τις συζητήσεις να καταλήγουν σε οριστική συμφωνία.

Ο Καράι που έδωσε σήμερα κανονικά στην πρώτη του Πανναξιακού, είναι έχει ως γνώρισμα την ταχύτητα και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στα πλάνα του Γιώργου Προμπονά. 

Έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον Αστέρα Τραγαίας, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε ΑΜΣ Φιλωτίου, Αστέρα Μαρμάρων και ΑΟ Πάρου.

Πλέον αυτό που μένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από τον σύλλογο.

DSC_0246.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares