Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 21:15

Οικειοθελής αποχώρηση Φώσκολου και «Θολό» τοπίο στον ΑΟ Σύρου

Η αβεβαιότητα για το μέλλον, η έλλειψη συμμετοχής και η αδιαφορία από τους τοπικούς επιχειρηματίες και τους θεσμούς, σε συνδυασμό με την προσωρινή οικειοθελή αποχώρηση του Γιώργου Φώσκολου, είναι αυτά που αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΟ Σύρου μετά τη δεύτερη συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγο σε γνωστό ξενοδοχείο της Σύρου.

Μετά τη «βόμβα» του Γιώργου Φώσκολου για την προσωρινή αποστασιοποίηση του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ο ΑΟ Σύρου καλείται να βάλει σε λειτουργία το plan B’ (εάν υπάρχει) το οποίο σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα μιλούσε για πολυμετοχικότητα.

Ουσιαστικά ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Σύρου που έχει ταυτίσει το όνομα του με τις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια, αποτελώντας παράλληλα και τον μεγάλο χρηματοδότη, δήλωσε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια, αλλά από απόσταση, με την σκυτάλη πλέον να βρίσκεται στα χέρια εκείνων που είχαν εκφράσει ότι η προσπάθεια μπορεί να στηριχθεί σε διαφορετικά μοντέλα διοίκησης.

Πάντως αυτό που τόνισε ο Γιώργος Φώσκολος, ο οποίος φαίνεται να έχει την πιο ξεκάθαρη πρόταση, είναι να βρεθούν επιχειρηματίες που θα στηρίξουν εμπράκτως  και όχι με λόγια την προσπάθεια.

Βέβαια μετά την είδηση αυτή και σε συνδυασμό με τη βροντερή απουσία επιχειρηματιών από τη σημερινή συνάντηση, τα  πράγματα φαίνεται να περιπλέκονται ακόμη περισσότερο για τον ΑΟ Σύρου.

Αυτό που βγήκε ως μελλοντική κίνηση είναι να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν επαφές με επιχειρηματίες του νησιού που μπορούν να στηρίξουν τις δύσκολες απαιτήσεις που έχει η Γ΄Εθνική.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares