Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 17:48

Επιβλητικός ο ΑΟ Σύρου με «τετράσφαιρο» Ραμπαβίλα

Ο ΑΟ Σύρου χρειάστηκε να πατήσει γκάζι στο 2ο ημίχρονο για να καθαρίσει το ματς και να φύγει με το νικηφόρο και άνετο 5-0 από το ντέρμπι της Σύρου κόντρα στον Πάγο κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο.

Οι πρωτοπόροι είχαν για ακόμη μία αγωνιστική σε πολύ καλή μέρα τον Ραμπαβίλα που πέτυχε τέσσερα (4) τέρματα! και ουσιαστικά ήταν αυτός που «καθάρισε» το τρίποντο για τον ΑΟ Σύρου. Ο «κίλερ» του ΑΟ Σύρου επιβεβαίωσε παράλληλα τη κλάση του, καθώς στα δύο τελευταία ματς έχει 6 τέρματα και πλέον είναι αυτό που οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ με 12 γκολ, 1 περισσότερο από τον Άρη Ντεκίδη της Λάβας.

Ο Πάγος από την πλευρά του ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα μόνο στο πρώτο μέρος, καθώς όσο το σκορ ήταν στο 1-0, ζήτησε την ισοφάριση.

Μέτριο

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο από πλευράς ποιότητας, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γρήγορο γκολ με τον  μόλις στο 3ο λεπτό, όταν Λούσας δέχτηκε κάθετη μπαλιά που την μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το 1-0.

Από εκεί και πέρα υπήρξαν κάποιες καλές στιγμές, ειδικά για τον ΑΟ Σύρου, με την κορυφαία εξ αυτών αν είναι το σουτ του Ραμπαβίλα στο 46’ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Νικητήδη.

Μπήκε δυνατά

Άλλη ομάδα ήταν ο ΑΟ Σύρου με την είσοδο του στην επανάληψη, έχοντας έναν Ραμπαβίλα  που πραγματικά «πετούσε φωτιές».

Στο 48' Ο Κατσούλης βγάζει σέντρα ακριβείας και ο Ραμπαβίλας με πλασέ κάνει το 2-0.

Στο 50' Ο Κώτσης αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού, έδωσε ασίστ στον  Ραμπαβίλα που με κοντινό  πλασέ έκανε το 3-0.

Ασταμάτητος ο Ραμπαβίλας μετέτρεπε ότι πάσα του δινόταν και στο 66'  μετά από ασιστ του  Μίρτσα έκανε το 4-0, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει στις καθυστερήσεις, όταν στο  91' ο Φωτεινιάς βρήκε τον Ραμπαβίλα ξεμαρκάριστο στην περιοχή, ο οποίος με κοντινό σουτ έκανε το τελικό 5-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος Γ., με βοηθούς τους Αρμακόλα και Νομικό.

ΑΟ Σύρου (Ρούσσος - Βαρθαλίτης): Συριανός, Μαυράκης (67’ Φωτεινιάς), Κατσούλης, Μαραγκός, Αργυρός, Ρούσσος, Κώτσης (63’ Μπάμπακαρ), Μουράι, Λούσας, Ραμπαβίλας, Μίρτσα (69’ Χούρος).

Αναπληρωματικοί:  Βαμβακούρης, Μανουδάκης, Κουκούλης, Δημητρακόπουλος

ΑΟ Πάγου (Τζώρτζης): Νικητήδης, Σταμούλης, Πρίντεζης Π., Μαραγκός, Μαυρομάτης, Τρόκα (37’ Δαλέζιος), Πρίντεζης Μ., Ζαφείρας, Παράβαλος, Μουλίδης (68’ Πιταούλης), Αργυρός (52’ Ρούσσος Κ.).

Αναπληρωματικοί : Φραγκιάς, Φωκάς, Ρούσσος Ι., Ρούσσος Ν.

Το live score

Η βαθμολογία

2017-01-28_2.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares