Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 00:09

Φαβορί ο ΑΟ Σύρου με την προϊστορία να λέει «Χ»

Αυλαία στην 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας θα έχουμε σήμερα Σαββάτο στις 15:30, με το τοπικό ντέρμπι της Σύρου, μεταξύ του ΑΟ Σύρου και του Πάγου στον αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Ο Α.Ο. Σύρου που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά του από τις υπόλοιπες ομάδες και ταυτόχρονα να την αυξήσει σε περίπτωση απώλειας δικών τους βαθμών.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες έχουν αντίθετες πορείες, αφού το συγκρότημα του τεχνικού διδύμου (Ρούσσου - Βαρθαλίτη) είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ο Πάγος είναι στο... βυθό με μόλις τρεις βαθμούς και συγκατοικεί στην τελευταία θέση με την ομάδα της Νάξου, το Φιλώτι, με την ομάδα του Γιάννη Τζώρτζη να στηρίζεται σε ένα άκρως νεανικό σχήμα αφού οι περισσότεροι παίκτες είναι μεταξύ 17 και 24 χρονών.

 Όπως συμβαίνει σε κάθε τοπικό ντέρμπι, έτσι και σε αυτό δεν υπάρχουν φαβορί καθώς η θέληση για τη νίκη, αλλά και το κίνητρο του εγωισμού θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τυπικά γηπεδούχο τον  Πάγο ο Α.Ο. Σύρου είχε επικρατήσει δύσκολα με 1-2 και τον την ομάδα του Γιάννη Τζώρτζη να χάνει τεράστια ευκαιρία στο φινάλε του αγώνα για την ισοφάριση.  

Προβλήματα

Αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες πάρχουν και για τις δύο ομάδες, καθώς ο ΑΟ Σύρου δεν υπολογίζει στην παρουσία του τραυματία Κυριάκου Μανουδάκη, που θα λείψει για 2η αγωνιστική και προετοιμάζεται για τη δύσκολη εκτός έδρα εξόρμηση με τον Πανναξιακού ενώ οι Ρούσσος – Βαρθαλίτης δεν έχουν στη διάθεση τους και τους Μπάμπακαρ και Τσορτανίδη που ταλαιπωρούνται από ίωση και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη.

Από την πλευρά του ο Πάγος που θα είναι τυπικά φιλοξενούμενος έχει τα δικά του προβλήματα. Ο Γιάννης Τζώρτζης έχει αμφίβολους για την αυριανή αναμέτρηση τους τραυματίες Ναμπίλ και Σταμούλη, ενώ οι Πρίντεζης και Μπαλόπητας είναι δύσκολο να αγωνιστούν λόγω της συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων για μη συμμετοχή στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Διαιτητής θα είναι ο Ρούσσος Γ., με βοηθούς τους Αρμακόλα και Νομικό.

Προϊστορία

Με μία πρόχειρη ματιά στην προϊστορία διαπιστώνει κάποιος ότι, στους αγώνες  μεταξύ των δύο ομάδων το αποτέλεσμα που υπερισχύει είναι η ισοπαλία και ειδικά το 1-1, καθώς σε 6 αναμετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το 2013, έχουμε 4 ισοπαλίες (τρεις με 1-1 και μία με 0-0) και δύο νίκες του ΑΟ Σύρου ς φιλοξενούμενος με το ίδιο σκορ (1-2).

Αναλυτικά:

15/10/16 Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Ο. ΣΥΡΟΥ 1-2Syros foskolos

28/11/15 Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΠΑΓΟΥ 1-1

15/02/15 Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΠΑΓΟΥ 1-1

9/11/14 Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Ο. ΣΥΡΟΥ 0-0

15/12/13 Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΠΑΓΟΥ 1-1

13/10/13 Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Ο. ΣΥΡΟΥ 1-2

Η βαθμολογία

2017-01-27_3.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares