Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 19:33

Επιβλητικό τρίποντο στη Νάξο ο ΑΟ Μυκόνου [vids]

Μεγάλος νικητής έφυγε από τη Νάξο ΑΟ Μυκόνου, στο ντέρμπι με τον Πανναξιακό, επικρατώντας με 1-3 του Πανναξιακού και φτάνοντας τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

NAXOS_NIKAS_GIPSINA.png

Οι δύο ομάδες μετά από 50 ημέρες αγωνιστικής απραξίας επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση αλλά παρουσιάστηκαν εμφανώς επηρεασμένες.  


 

Η ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη, έπαιξε πολύ έξυπνα και  εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των γηπεδούχων, μετουσιώνοντας σε γκολ κάθε αδράνεια που είχε ο Πανναξιακός  στον ανασταλτικό τομέα και κατέκτησε ένα πέρα για πέρα δίκαιο τρίποντο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόωρα και άδικα χαμένου φίλου της ομάδα Σπύρου Σεϊντάνη.

Προβάδισμα

Το πρώτο μέρος ήταν φτωχό από πλευράς ευκαιριών και θεάματος, με τον ΑΟ Μυκόνου να δείχνει πιο κινητικός και να έχει με το μέρος του τη κατοχή της μπάλας.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να μπήκαν με ευκαιρία του Λίκα στο 8’ στο παιχνίδι, όταν μετά από λάθος στην άμυνα σούταρε και ο Παπάς έσωσε ενστικτωδώς, αλλά η αδράνεια του Πανναξιακού στο 13΄δεν συγχωρήθηκε από τον ΑΟ Μυκόνου.

Ο Χιλάι μπήκε σχεδόν αφύλακτος από δεξιά μέσα στη περιοχή  και με μια έξυπνη συρτή σέντρα βρήκε τον Σερέπα που με ψύχραιμο κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 26’ ο Πανναξιακός φωνάζει για γκολ του Κρητικού το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 42’ ο ΑΟ Μυκόνου χτυπά για δεύτερη φορά μετά από αδράνεια των αμυντικών των γηπεδούχων, ο Αλεξανδρόπουλος μπήκε από δεξιά, σέντραρε και ο Μύρτινας από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 0-2 που ήταν το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

NAXOS_XROMATA_PANTELIAS_250_NEW.gifΓρήγορο γκολ

Πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στην επανάληψη, ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους Λίκα, μπήκε απειλητικά στην περιοχή και ανατράπηκε από τους αμυντικούς, με τον κ. Μαθιουδάκη να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Πολυκρέτης, ο οποίος επίσης διασώθηκε από του γηπεδούχους εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και μείωσε σε 1-2.

Από εκείνη τη στιγμή ο Πανναξιακός ανέβασε κάπως την απόδοση του και κατάφερε να απειλήσει σε δύο στιγμές με τους Κουφόπουλο και Λίκα, όμως ακόμα ένα λάθος στο 71΄έδωσε το δικαίωμα στον Αλεξανδρόπουλο να μπει σφήνα ανάμεσα στους αμυντικούς του Πανναξιακού, να κλέψει τη μπάλα και με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μαθιουδάκη και των βοηθών Νεοκοσμίδη και Ψαρρά. 

Συνθέσεις  

Α.Ο. Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Λίκα, Κουφόπουλος, Ιασωνίδης, Βιλαντώνης, Σεμέ, Κρητικός (75' Μανωλάς), Κόλα (80΄ Παπανικολάου), Πολυκρέτης, Βαθρακοκοίλης (46' Κάκο), Μπίνχι

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παπάς, Ράγια Χ., Παπαδόπουλος, Αργυρίου, Καρατσάς, Μπαλλής (82' Τόμπρος), Μύρτινας, Βαρουξής (58΄ Ξένος), Χιλάι (85΄Ράγια Ν.), Αλεξανδρόπουλος, Σερέπας

MYKONOS_KOYKAS_NEW.jpg

Τα βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση (περιέχονται τα 2 τελευταία γκολ)

Η βαθμολογία

2017-01-15_1.jpg

Το Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares