Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 22:17

Καλπάζει ο ΑΟ Σύρου... 2-0 τον ΑΟ Μυκόνου

Με το 2-0 κόντρα στο ΑΟ Μυκόνου ο ΑΟ Σύρου συνέχισε την αήττητη πορεία του, κάνοτας το 6 στα 6 και φτάνοντας τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα, όπου οδηγεί την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα.

Χωρίς να εντυπωσιάσουν για ακόμη μία φορά οι νικητές, σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές ματς, εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και με δύο γκολ στην επανάληψη, πέρασαν το εμπόδιο του ΑΟ Μυκόνου που έχασε την ευκαιρία να διορθώσει προηγούμενες απώλειες του στο πρωτάθλημα
ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΟ ΣΥΡΟΥ
Με δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου και με τους Συριανούς να έχουν περισσότερη κατοχή της μπάλλας κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές φάσεις με τον Τζορτανίδη στο 2', τον Ραμπαβίλα στο 19' και τον Παπαδόπουλο στο 23'.Οι Μυκονιάτες προσπαθούσαν κυρίως με τις αντεπιθέσεις, χωρίς να εκδηλώσουν άμεση απειλή ενώ σπατάλησαν τα στημένα που κέρδισαν.
ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Η Μύκονος έδειξε σημάδια βελτίωσης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, επισκεπτόταν πιο συχνά τα καρέ των γηπεδούχων και στο 60' ο Συριανός χρειάστηκε να εκτιναχθεί εντυπωσιακά για να διώξει το φάουλ του Αλεξανδρόπουλου.Όμως στο τρίλεπτο 69'-72' κρίθηκαν τα πάντα.

Στο 69' σε γέμισμα αδράνησε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ο Ραμπαβίλας που έγινε κάτοχος στην περιοχή σκόραρε για το 1-0. Στο 70' ο Τόμπρος με παρατεταμένη διαμαρτυρία εισέπραξε την κόκκινη κάρτα, επικράτησε εκνευρισμός και στο 72' ο Πανέτας ακολούθησε τον συμπαίκτη του στα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες, για ένα αντιαθλητικό φάουλ στον Μανουδάκη.

Ακολούθησε μία απελπισμένη προσπάθεια για την ισοφάριση με κάποια κόρνερ και φάουλ που δεν απέδωσαν, για να έλθει ο Κ.Ρούσσος στο 88' να εκμεταλλευτεί τον χώρο και με διαγώνιο πλασέ να κλείσει το σκορ 2-0.

ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Διαιτήτευσαν οι Ρούσσος Γ., Αρμακόλας και Νομικός. Δεν είχαν την δύσκολη φάση, μόνο τον πειθαρχικό έλεγχο μετά το πρώτο γκολ χρειάστηκε να διαχειρισθούν, όπου υπάρχουν αρκετά παράπονα που αποτύπωσαν με δηλώσεις τους στην κάμερα του sportcyclades.gr οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων.

Στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση έξω από τα αποδυτήρια κυρίως μεταξύ παραγόντων, ενώ έγιναν και ενδιαφέρουσες δηλώσεις εκατέρωθεν που θα δημοσιοποιηθούν στα βίντεο του sportcyclades.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος): Συριανός, Μαραγκός, Κωτσαρής, Αργυρός, Παπαδόπουλος, Μανουδάκης, Ρούσσος Γ. (61' Μουράι), Τζορτανίδης, Λούσας, Ραμπαβίλας (89' Κουκούλης), Μίρτσα (84' Ρούσσος Κ.)

Αναπληρωματικοί: Πρίντεζης, Φωτεινιάς, Μαυράκης, Μπαλόπητας.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Δεληγιώρογλου, Ράγια, Μπάμπακαρ, Τόμπρος, Μπαλλής, Αμπαδίνης (84' Τσάνι), Αλεξανδρόπουλος (65' Μύρτινας), Ξένος, Σερέπας, Πανέτας, Μπομπάι (30' Χιλάι).

Αναπληρωματικοί: Βαρουξής, Αργυρίου, Παπάς, Μουλίδης. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares