Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 20:46

Χωρίς να ιδρώσει... 2-0 η Άνω Μερά

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα της Άνω Μεράς κατάφερε να πάρει τη 2η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη επί του Α.Ο. Πάρου με σκορ 2-0 και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Μυκονιάτες επέστρεψαν νικηφόρα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μετά το ρεπό τους, και πλέον βρίσκονται 3 βαθμούς μακριά από τη κορυφή, από εκεί και ύστερα η ομάδα της Πάρου παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας χωρίς βαθμούς.

Η Άνω Μερά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17' με εκτέλεση πέναλτι του Γιόγιου ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 41' θα γίνει το 2-0 με ένα πολύ ωραίο σουτ του Μήτσικα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Την επόμενη αγωνιστική, η Άνω Μερά θα φιλοξενηθεί από τον ΑΟ Μυκόνου στο τοπικό ντέρμπι της Μυκόνου, ενώ ο ΑΟ Πάρυ θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο ΑΟ Σύρου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγέλου και βοηθοί οι κ.κ. Υφαντίδης και Κουκά.

Συνθέσεις

Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας, Κουτσούκος, Αβράμης, Καρανίκας, Θεοχάρης (76' Καρίμαλης), Χατζάκος, Μήτσικας (81' Παστελλόπουλος), Καρφαρίδας, Αραπίτσας, Γιόγιος, Κολιόπουλος (87' Δήμα). 

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Τετάου, Σένκα, Χύσκα,Τσούκε, Φραντζεσκάκης, Χατζία (87' Χατζία), Πρίνα, Γαβαλάς, Σαρρής Κ.Π. (81' Χύσκα),Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares