Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 18:59

Νίκη... πρωτιάς και ισχυρό προβάδισμά για τον ΑΟ Σύρου

Ο Α.Ο. Σύρου επικράτησε με 3-2 του Πανναξιακού στο γήπεδο της Άνω Σύρου και απόκτησε ισχυρό προβάδισμα κάνοντας το 4 στα 4. Ο Α.Ο. Σύρου επικράτησε με 3-2 του Πανναξιακού στο γήπεδο της Άνω Σύρου και απόκτησε ισχυρό προβάδισμα κάνοντας το 4 στα 4.

Με σύμμαχο την τύχη ο ΑΟ Σύρου νίκησε 3-2 τον Πανναξιακό και έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο στους αγώνες.

Οι Συριανοί μπορεί να μην έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και να μην ήταν καλύτεροι του Πανναξιακού, όμως ήταν πολύ αποτελεσματικοί μετουσιώνοντας σε γκολ όποια ευκαιρία τους δόθηκε για να φτάσουν τελικά στη νίκη.

Ο Πανναξιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά παρόλο την υπεροχή του, ο ΑΟ Σύρου κατάφερε να προηγηθεί στη μοναδική φάση του στο πρώτο ημιχρόνου. Η ομάδα της Νάξου έχασε μοναδικές ευκαιρίες στη λήξη του πρώτο ημιχρόνου, με το 1-0 να στέλνει της δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τον ΑΟ Σύρου να καταφέρνει να προηγηθεί με 2-0 και πάλι από στημένη φάση. Ο Πανναξιακός μείωσε με πέναλτι, αλλά ο ΑΟ Σύρου απάντησε γρήγορα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Νάξου ήταν να μειώσει σε 3-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΟ Σύρου Άγγελος Αργυρός, Ο Λούσσας, ο Ραμπαβίλας και ο Μίρτσα ήταν αυτοί που ξεχώρισαν από πλευράς ΑΟ Σύρου, ενώ από τον Πανναξιακό ξεχώρισαν, οι Πολυκρέτης,  Βλαντώνης και Σκούπρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανναξιακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Παπανικολάου στο 92'.

Σε κάποια σημεία του αγώνα η ατμόσφαιρα στις εξέδρες ήταν εκρηκτική, καθώς υπήρχαν εκατέρωθεν συνθήματα, όμως με την συνεχή παρέμβαση της αστυνομίας δεν υπήρξαν περαιτέρω προβλήματα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι το γήπεδο της Άνω Σύρου είχε να ζήσει αρκετά χρόνια τέτοιες στιγμές, αφού οι Ναξιώτες έγιναν η αφορμή να έρθουν στο γήπεδο άνθρωποι που είχαν να εμφανιστούν αρκετά χρόνια.

Φυσικά μετά τη νίκη αυτή οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάθε δικαίωμα να χαίρονται, καθώς μετά από χρόνια βλέπουν πλέον τον ΑΟ Σύρου να προπορεύεται και το σημαντικότερο να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον. Άλλωστε γνωρίζουν από πρώτο χέρι, ότι βασικό συστατικό στο ποδόσφαιρο είναι και η τύχη, η οποία φέτος φαίνεται ότι επιτέλους φόρεσε την «κίτρινη φανέλα».

Τα γκολ της αναμέτρησης

1-0 27’ ο Αργυρός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσουκαλά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μίρτσα.

2-0 52’ ο Μίρτσα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, ο Μανουδάκης πήρε την ανάποδη κεφαλιά, με την μπάλα να αλλάζει πορεία καθώς βρήκε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της ομάδας της Νάξου (2-0).

2-1 69’ σε μία ανύποπτη φάση η ομάδα της Νάξου κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Ιωαννίδη στο ύψος του πέναλτι. Ο Πολυκρέτης νίκησε τον Βαμβακούρη και ο Πανναξιακός μείωσε σε 2-1.

3-1 75’ ο Λούσσας είδε δίπλα του τον Ραμπαβίλα, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, με τον δεύτερο να μην δυσκολεύεται να κάνει το 3-1 απέναντι στον Τσουκαλά.

3-2 92’ ο Κόλα μετά το βολέ του Τσουκαλά με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Βαμβακούρη και ο Πανναξιακός μείωσε σε 3-2.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μαθιουδάκης με βοηθούς τον κ. Μουτάφη και την κα. Ψαρρά.

Συνθέσεις

ΑΟ Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακάρης, Μαραγκός, Τσορτανίδης, Μπάλας, Αργυρός, Μανουδάκης, Κώτσης, Ρούσσος Κ. (63' Μουράι), Λούσσας (77' Μπαλόπητας), Ραμπαβίλλας, Μίρτσα (Ρούσσος Γ.)

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καπίρης, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Μπινχι, Σκούπρας, Βιλαντώνης (67' Χαμηλοθώρης), Ιωαννίδης, Πολυκρέτης, Κόλα.

Το Live Score του αγώνα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares