Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 13:15

ΑΟ Σύρου: ''ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ''... στην κερκίδα και δώσε δυναμικό παρών

Κάλεσμα προς τον κόσμο της Σύρου να δώσει το παρών στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανναξιακό απευθύνει μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση του ΑΟ Σύρου.

Η ανακοίνωση

Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της Σύρου να παρευρεθούν αυτή την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο της Άνω Σύρου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ στις 15:00 αντιμετωπίζει την ομάδα του ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ. Το πρώτο ντέρμπι κορυφης σ΄αυτήν την κατηγορία είναι γεγονός. Η παρουσία του κόσμου θα δώσει δύναμη στην ομάδα και ένα ακόμη κίνητρο για την νίκη.

ΦΙΛΑΘΛΕ Ή ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ στην κερκίδα και δώσε δυναμικό παρών στον αγώνα με τον ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ γίνε ο 12ος παίκτης για να καταφέρει ή ομάδα μας να κατάκτηση τους 3 βαθμους και να μπει για τα καλά οδηγός στην κούρσα του Πρωταθλήματος!

Παρακαλούμε το φίλαθλο κόσμο της Συρου που θα παραβρεθεί στο γήπεδο να φροντίσει για την έγκαιρη προσέλευση του για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην είσοδο λόγο μεγάλης παρουσίας φιλάθλων του ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ.

Ευχαριστουμε για τη κατανόηση!!!!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares