Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 21:45

«Πεντάσφαιροι» ο Σερέπας και η παρέα του!

Με τον Σερέπα πρωταγωνιστή, ο οποίος σκόραρε τα δύο γκολ του Α.Ο. Μυκόνου και δημιούργησε τα άλλα δύο αλλά και με ένα πολύ όμορφο γκολ του Μπαλλή λίγο πιο κάτω από την Σέντρα οι Μυκονιάτες πήραν ένα πολύτιμο "τρίποντο" με σκορ 5-0 απέναντι στον Α.Ο. Πάρου και έφτασαν τους 4 βαθμούς σε δύο αγώνες (την 2η αγωνιστική είχαν ρεπό).

Οι Παριανοί αν και έδειξαν ένα καλό πρόσωπο στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλό σε αυτό το παιχνίδι και συνεπώς η ήττα απέναντι στον ανώτερο ΑΟ Μυκόνου ήταν αναπόφευκτη. Βέβαια η Νεανική ομάδα του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου, άντεξε στην πίεση, με το τελευταίο δεκάλεπτο να είναι καταστροφικό, καθώς σημειώθηκαν τα 3 από τα 5 τέρματα.

Ένα ματς το οποίο  άργησε να ξεκινήσει καθώς καθυστέρησε κοντά στη μιάμιση ώρα η ομάδα του Α.Ο. Πάρου να πάει στο νησί των ανέμων, όπου μετά από απόφαση της διοίκησης, ταξίδεψε με φουσκωτά σκάφη.

Πλέον ο Α.Ο. Μυκόνου βρίσκεται στη 5η θέση της βαθμολογία, 2 βαθμούς δηλαδή πίσω από την Άνω Μερά και την Θύελλα Καμαρίου αλλά και ένα βαθμό πάνω από την Λάβα Εμπορείου. Από την άλλη ο Α.Ο. Πάρου βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μαζί με τον Φιλώτι και τον Α.Ο. Πάγου χωρίς βαθμούς. 

Οι Μυκονιάτες έδειξαν τις επιθετικές τους διαθέσεις μόλις στο 5ο λεπτό μετά από μια καλή πάσα του Μπαλλή, ο Σερέπας θα κάνει ένα πολύ κάλο σουτ το οποίο όμως θα καταλήξει άουτ. Μόλις 6 λεπτά αργότερα μετά από φάση διαρκείας ο Μπάμπακαρ σουτάρει όμως μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Βασίλαρη και κατέληξε άουτ. 

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Α.Ο. Πάρου θα γίνει στο 15' όπου μετά από μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Τριανταφλίδη ο Δεληγιώρογλου θα αποκρούσει με υπερένταση. Ένα ακόμα πολύ καλό σουτ από τον Σερέπα, το οποίο όμως απέκρουσε ο Βασιλάρης. Με τον "Μπεμπέτο" ξανά πρωταγωνιστή στο 28' έγινε ακόμα μια καλή ευκαιρία για τον Α.Ο. Μυκόνου.

Τελικά ο επιθετικό του Α.Ο. Μυκόνου μετά από πολλές ευκαιρίες θα καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 37' και με ένα πολύ δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή θα κάνει το 1-0. Στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 46' Ο Παπαδόπουλος  μετά από πάσα του Σερέπα, διπλασιάζει τα τέρματα του ΑΟ Μυκόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του ματς όμως ο Α.Ο. Μυκόνου θα γίνει μια μεγάλη ευκαιρία για τον με τον Μπάμπακαρ να σεντράρει και τον Μουλίδη να αστοχεί με κεφαλιά από κοντά. Στο 80' ο "Μπεμπέτο" θα κάνει δύο τα προσωπικά τέρματα του αλλά και το  3-0 για την ομάδα του.

Οι Μυκονιάτες θα φτάσουν στο 4-0 μετά από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό του Ξένου με τον Σερέπα, ο οποίος πάσαρε στον Μουλίδη κάνοντας έτσι 4 τα τέρματα για την ομάδα τους. Το 5-0 θα γίνει με τη λήξη του ματς, όταν και ο Μπαλλής θα βρει εκτός θέσης τον τερματοφύλακα του Α.Ο. Πάρου και με ένα σουτ λίγο πιο μπροστά από τη γραμμή του κέντρου θα γράψει και αυτός το όνομα του στο πίνακα των σκόρερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βακόνδιος με βοηθούς του κ.κ. Υφανίδη και Κουκά.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Δεληγιώρογλου, Ράγια, Ξένος, Μπαλλής, Καρατσάς, Αλμπανίδης (55' Τόμπρος), Μπάμπακαρ (74' Πανέτα), Αλεξανδρόπουλος, Σερέπας, Χιλάι (50' Μουλίδης), Παπαδόπουλος 

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Βασίλαρης, Σένκα, Χίσκα (75' Σάρρη), Τσούκε, Κρώνης (63' Κληρονόμος), Χατζία, Τσόκα, Γαβαλάς, Φρατζεσκάκης, Τριανταφυλίδης, Γιουρτζίδης.

Η βαθμολογία

1476627508692582.jpg

Το Live Score του αγώνα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares