Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 23:33

Θύελλα - Φιλώτι 1-0... Νίκη στα σημεία!‏

Ματς σε τεντωμένο σχοινί έγινε στην Πάρο με τυπικά γηπεδούχο την Θύελλα Καμαρίου απέναντι στο σκληροτράχηλο Φιλώτι, με τελικούς νικητές 1-0 τους «Καμαριανούς» που έφτασαν τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν είχε κάποιος ξεκάθαρη υπεροχή, ενώ οι άμυνες ήσαν οι γραμμές που διακρίθηκαν ιδιαίτερα. Η Θύελλα χωρίς σπουδαία απόδοση πήρε το τρίποντο, αν και κινδύνευσε έντονα στο τέλος.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Οι μεγάλες φάσεις έλειψαν γενικά από το ματς και ομάδες είχαν εναλλασσόμενη την κατοχή της μπάλας. Στην αρχή η Θύελλα φαινόταν περισσότερο, αλλά το Φιλώτι όσο περνούσε ο χρόνος ανέβαζε την απόδοση του. Στο 2' φάουλ του Μηνδρινού έβγαλε ο Ξένος.

Στο 22' ο Μενδρινός σε καλή θέση κοντραρίστηκε τελευταία στιγμή από τον Ρεγγινίδη και αμέσως μετά ο Αγγελακάς πέφτοντας σούταρε ψηλά λίγο άουτ, ενώ στο 29' σε νέο φάουλ του Μηνδρινού απέκρουσε προσωρινά ο Ξένος για να σουτάρει ο Σπανός στα σώματα.

Για το Φιλώτι στο 9' σε σέντρα του Νταή ο Ευριπιώτης έπιασε κεφαλιά πάνω στον Καλαμάτα, Στο 27' ο γκολκίπερ με υπερένταση έσωσε σουτ του Κοττάκη από τα 40 μέτρα και στο 29' σε κόρνερ του Νταή και κοντινή κεφαλιά του Ευριπιώτη η μπάλα βρήκε σε μία πλάτη πριν την μπλοκάρει ο Καλαμάτας. Στο 42' μετά από κόρνερ του Μηνδρινού δημιουργήθηκε σύγχυση και οι παίκτες της Θύελλα ζήτησαν χέρι εντός περιοχής.

B ΜΕΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

Η Θύελλα στο 54' κέρδισε σε σημείο που υπερείχε ένα μακρινό φάουλ.Ο Μηνδρινός εκτελώντας το με φάλτσα πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, καθώς κανείς δεν βρήκε την μπάλα στην σέντρα - σουτ που επιχείρησε.

Αμέσως μετά δύο φορές η Θύελλα απείλησε άμεσα δύο φορές στο 55' η πάσα του Βουλγαράκη κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Βερεσόγλου και στο 56' ο Σπανός μόλις απέτυχε στην κεφαλιά του.

Στο 63' ωραία έμπνευση του Αγγελακά και στο 72' διαγώνιο του Μηνδρινού έφυγαν λίγο έξω.

Το Φιλώτι αφού γλύτωσε το δεύτερο γκολ. αντέδρασε και στο 72' σε κόρνερ του Μπονιάκου ζήτησε γκολ στην απόκρουση πάνω στη γραμμή του Καλαμάτα και στο 79' ο Σαντέ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι από πολύ κοντά, σε μία φάση που το Φιλώτι ήταν άτυχο γιατί η μπάλα κτύπησε συμπτωματικά σε σώμα πριν προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Και ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε πολλές διακοπές και η Θύελλα έδειχνε να ελέγχει τα πράγματα στις καθυστερήσεις το Φιλώτι δημιούργησε δύο ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 92' ο Σκοπελίτης με υπέροχη ατομική προσπάθεια έβγαλε πλάγια μόνο του τον Σαντέ που σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων και στο 94' ο Νταής πρόλαβε να σουτάρει προ του Καλαμάτα που είχε βγει εκτός περιοχής και κόντραρε την μπάλα που βρήκε μάλλον το πρόσωπο του.

Διαιτητές ήταν οι Μαθιουδάκης, Αρμακόλας και Μουτάφης με γενικά σωστές αποφάσεις.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Μιχάλης): Καλαμάτας, Κάτσι, Δημητρακόπουλος, Μαντούσης, Σπανός, Φίλων, Μπρίτσα, Λυγνός (46' Βουλγαράκης), Αγγελακάς, Μηνδρινός (84' Δαβιλάς), Βλαβιανός (79' Μπαλλής).

ΠΑΓΚΟΣ: Καψάλης, Πάγια, Πασβαντόγλου, Καραμολέγκος.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Μουστάκης Γ.(81' Μακρυμανώλης), Βερεσόγλου, Ρεγγινίδης, Μπονιάκος, Ζούλης (81' Σκοπελίτης), Ευριπιώτης (85' Μουστάκης Δ.), Νταής, Κοττάκης, Σαντέ, Εζεμπαέκμπου.

ΠΑΓΚΟΣ: Μεμλίκα, Μπόσκου, Βασιλάκης, Βλασερός

Η βαθμολογία

2016-10-15_2.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares