Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 11:02

Σήμερα στις 15:30 το ντέρμπι της αγωνιστικής

Φωτογραφία από το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι Φωτογραφία από το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι

Με το ντέρμπι Πανναξιακός – Άνω Μερά θα ανοίξει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.


Παράδοση
Η Άνω Μερά ταξιδεύει στη Νάξο, έχοντας το απόλυτο 2 στα 2 και την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα με 6 βαθμούς. Η ομάδα της Μυκόνου θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα μέσα από τη δύσκολη έδρα του Πανναξιακού.
Σημαντικό στατιστικό στοιχείο είναι η κακή παράδοση της Άνω Μεράς απέναντι στον Πανναξιακό στη Νάξου, αφού στις λίγες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων η ομάδα της Μυκόνου, δεν έχει πάρει ποτέ κάποιον βαθμό.
Ο Νίκος Τζιόβας που θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά εκτός έδρας τον Πανναξιακό δεν θα έχει στη διάθεση του τους Καριμαλη, Μπουμπουρη, Τουρέ και Κουκά που είναι τραυματίες.
Πρωτιά
Από την άλλη πλευρά ο Πανναξιακός, με ενδεχόμενη νίκη και με συνδυασμό αποτελεσμάτων θα έχει την ευκαιρία να φτάσει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αναμένεται να παραταχθεί με μοναδικό στόχο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.
Ο Γιώργος Προμπονάς έχει το πρόβλημα του τραυματία Μανόλη Πολυκρέτη, που δύσκολα θα συμμετάσχει στον σημερινό αγώνα, ενώ ο κόουτς των Ναξιωτών γνωρίζοντας πολύ καλά την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αναμένεται να ακολουθήσει τη νικηφόρα «συνταγή» απέναντι στην Λάβα.
Ο Πανναξιακός ποντάρει πολύ στην στήριξη του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι που θα αρχίσει στις 15:30 στο ΔΑΚ Νάξου.
Διαιτητική τριάδα θα είναι οι: Ζαράνης, Νεοκοσμίδης και Ψαρρά

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares