Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 00:22

Λάβα «τεσσάρων» ταχυτήτων στη Σύρο

«Φουριόζα» από την πρόκριση του Κυπέλλου, η Λάβα πέρασε σαν σίφουνας μέσα από την Σύρο, επικρατώντας με 2-4 του Πάγου στον αγώνα που έκλεισε την χθεσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τρίωρη καθυστέρηση, λόγω της βλάβης που παρουσιάστηκε σε μία από τις μηχανές του πλοίου που μετέφερε την αποστολή της Λάβας στον προορισμό της.

Η ομάδα του Αντώνη Καντζέλη, επέβαλε τον ρυθμό της από νωρίς στην αναμέτρηση και κατάφερε να δημιουργήσει σκορ ασφαλείας (0-2) από το πρώτο μέρος. 

Αρχικά ο Νικολάου στο 27' μετά από εκτέλεση κόρνερ πλάσαρε από κοντά ανοίγοντας το σκορ. Στο 37΄ο Άρης Ντεκίδης που δείχνει να έχει αναγεννηθεί στην Λάβα, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Ο Πάγος ανέβασε την απόδοση του στο 2ο ημίχρονο και μείωσε προσωρινά σε 2-1 με καρφωτή κεφαλιά του Μάρκου Πρίντεζη στο 61'. 

Η Λάβα όμως χθες δεν ήταν καθόλου διατεθειμένη να αφήσει το παιχνίδι να αιωρείται και στο 67΄ο Παναγιωτίδης με όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, για να έρθει το 79' όπου η Λάβα με πέναλτι που κέρδισε ο Τζούρος και εκτέλεσε ο Ντεκίδης έκανε το 1-4, βάζοντας φρένο στις όποιες φιλοδοξίες των γηπεδούχων.

Παρά την κακή του χθεσινή εμφάνιση ο Πάγος φάνηκε μαχητικός και πεισματάρης, πράγμα που έδειξε μετά το 80, όπου παρά την διαφορά των τριών τερμάτων πάλεψε το παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει σε 2-4 με τον συνήθη ύποπτο Μάρκο Πρίντεζη.

Πάντως η Λάβα λίγο τέλειωσε να πετύχει και πέμπτο γκολ με τον Κελίδη, ο οποίος στο 93' είδε το δοκάρι να του στερεί το χατ τρικ στο χθεσινό παιχνίδι.

Στα αξιοσημείωτα η προσέλευση του κόσμου παρά το ακατάλληλο της ώρας και της παράλληλης μετάδοσης του ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ.

Νέο πρόσωπο κάτω από τα γκολ ποστ του Πάγου, καθώς ο Ξιάρχος έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Σύρου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας, με βοηθούς τους κ.κ. Αρμακόλα και Ρούσσο. 

Πάγος (Τζώρτζης): Ξιάρχος, Περιστεράκης, Αργυρός (86΄ Παπούδης ), Σταμούλης (46΄Δαλέζιος ), Μαραγκός, Παλαιολόγος, Πάπιτσης, Τρόκα, Πρίντεζης Μ., Ζαφείρας, Πρίντεζης Π.

Αναπληρωματικοί: Ρούσσος Ι., Ρούσσος Κ., Δεσινιώτης, Νικητήδης, Μαυράκης.

Λάβα (Καντζέλης): Ρόππας, Δακουτρός (67' Φίτσο), Τζούρος, Κολιούσης, Νικολάου, Γατσέλος, Παναγιωτίδης, Κωνσταντίνου, Σιγάλας, Σελιστάι, Ντεκίδης (88' Κελίδης).

Αναπληρωματικοί: Βρενάγκρ, Ξαγοράρης, Νομικός.

Το Live Score του αγώνα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares