Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 17:07

Τρίποντο στη Νάξο για την «Μυαλωμένη» Άνω Μερά

Με τρίποντο στη Νάξο, κερδίζοντας με 0-3 τον ΑΜΣ Φιλωτίου ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στην Α' κατηγορία η Άνω Μερά.

 Η ομάδα της Μυκόνου εγκλιματίστηκε γρήγορα στις δύσκολες γηπεδικές συνθήκες του ΔΓ Αγερσανίου. Ειδικά στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Τζιόβα, κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, όπου με κορυφαίο τον Μήτσικα που άνοιξε το σκορ από το 41΄και τους Αραπίτσα - Παστελόπουλο που σκόραραν στην επανάληψη, έφυγε με το καθαρό 0-3 από μία δύσκολη έδρα.

Από την άλλη ο ΑΜΣ Φιλωτίου που είχε την απουσία του Μπονιάκου, φάνηκε πολύ επηρεασμένος και από την τιμωρία του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς που παρακολούθησε το παιχνίδι από τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου.

Προσαρμογή

Στο πρώτο 35λεπτο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους μάλιστα να απειλούν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σταματίου να μπαίνει σφήνα ανάμεσα στα στόπερ, αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον Καρανάσο. Από εκεί και πέρα υπήρξαν  λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, που ήταν κάποια εκατέρωθεν μακρινά σουτ.

Όλα αυτά μέχρι το 40', όπου ο Παστελόπουλος προειδοποίησε, όταν βρέθηκε απέναντι στον Ξένο, αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον πορτιέρο της Ναξιώτικης ομάδας.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μήτσικας άνοιξε το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρφαρίδα, «απογειώθηκε» και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου αν αντιδράσει Ξένου.

Υπεροχή

Το 0-1 του πρώτο μέρους έδωσε άλλον αέρα στην Άνω Μερά στο 2ο 45λεπτο. Οι Μυκονιάτες μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και κατάφεραν να ελέγξουν απόλυτα τον ρυθμό, δημιουργώντας παράλληλα καταστάσεις στην περιοχή του γηπεδούχου, ο οποίος έδειχνε εντελώς εγκλωβισμένος, με τον Σταματίου να δίνει μάχες στην επίθεση, αλλά να φαίνεται απελπιστικά μόνος. 

Στο 66' ήρθε το γκολ του Ατραπίτσα μετά από βαθύ γέμισμα και προβολή, το οποίο ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση, αφού πλέον το 0-2, σε συνδυασμό με την εικόνα του αγώνα, έδειχναν ότι το τρίποντο δεν θα χανόταν με τίποτα για την Άνω Μερά.

Το τελικό 0-3 από τον Παστελόπουλο στο 74' ήταν απλά το επιστέγασμα στην υπεροχή και την πέρα για πέρα δίκαιη νίκη της Άνω Μεράς στο σημερινό παιχνίδι. Ο επιθετικός της Μυκονιάτικης ομάδας εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Ξένο έπειτα από δυνατό σουτ του Κολιόπουλου και από κοντινή θέση απλά διαμόρφωσε το 0-3 του αγώνα.

Σύσσωμη

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία στο γήπεδο του Αγερσανίου όλης της διοίκησης της Άνω Μεράς, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας κος. Νίκος Σαντοριναίος παρακολούθησε τον αγώνα από τις εξέδρες του γηπέδου συνοδευόμενος από τους: Αντώνη Κουσαθανάς, Κώστα Νικολιουδάκη, Αντώνη Πολυκαδριώτη, Πέτρο Σταρακόπουλο, Μανόλη Θεοδωρακάκη  και Μιχάλη Κουκά. Μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε και συνάντηση στο γήπεδο με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Νάξου και Μικρών κυκλάδων κ. Λίανό [βλ. φώτο].

Διαιτησία

Ρεσιτάλ διαιτησίας στην επανεμφάνιση του Γιάννη Κουζούμη που ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης. Ο Παριανός διαιτητής που ανήκει στον σύνδεσμο του Πειραιά, έδειξε σε όλους μας ότι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στο φετινό δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας. Αλάνθαστοι και οι βοηθοί του Φαν Άακεν και Νεοκοσμίδης. Αναμφισβήτητα ήταν μία από τις καλύτερες διαιτησίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Το Live Score του αγώνα

DSC_1018.jpgDSC_0011.jpg

Θα ακολουθήσει περισσότερο φωτορεπορτάζ...

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares