Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 09:08

Υπάρχει «πείσμα» στο Φιλώτι - Άνω Μερά

Φωτογραφία από τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων τη σεζόν 2011-2012 Φωτογραφία από τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων τη σεζόν 2011-2012

Δυνατό ξεκίνημα για τον ΑΜΣ Φιλωτίου και την Άνω Μερά αύριο Κυριακή 2/10 στις 12:15 στο Δ.Γ. Αγερσανίου, με τις δύο ομάδες να θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και μέσα από τα παιχνίδια να οριοθετήσουν τους στόχους τους.

Η Άνω Μερά, που μάλλον την αδικούν οι εντυπώσεις από την βαριά ήττα στο κύπελλο, θα έχει την ευκαιρία να μας δείξει ότι οι μεγάλες αλλαγές του καλοκαιριού θα την κάνουν πιο ισχυρή και κυρίως πιο ανταγωνιστική. Οι Μυκονιάτες, σίγουρα θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στο πρωτάθλημα καθώς στόχο έχουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Το Φιλώτι από την άλλη πλευρά δεν ικανοποίησε στα ματς κυπέλλου, αλλά ο βασικός κορμός του μπορεί να βελτιώσει την απόδοση και να παρουσιάσει το καλό περσινό του πρόσωπο. Βέβαια οι Ναξιώτες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτή τη πρώτη αγωνιστική. 

Και τώρα στο ξεκίνημα δεν υπάρχει αμφιβολία για το πείσμα και θέληση και των δύο να βγουν νικητές, ενώ και η μοιρασιά έχει τις πιθανότητες της.

Διαιτητής ο Γ. Κουζούμης με βοηθούς τους Φ. Van Aaken και Γ. Νεοκοσμίδη.

Πρόγραμμα - αποτελέσματα (30/9 - 2/10)

MYKONOS MADOUPAS

MYKONOS PRESTIGE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares