Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 00:19

Επαφές με Τσουκαλά και μεταγραφικούς στόχους ο ΑΟ Μυκόνου

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και οι πιο πολλές ομάδες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων έχουν κάνει ήδη το σχεδιασμό τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τις συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους να βρίσκονται αυτό το διάστημα στο απόγειο τους.


Ο Α.Ο. Μυκόνου είναι σίγουρα μέσα σε αυτές τις ομάδες, αλλά όπως έχει ξεκαθαρίσει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, πρωταρχικός στόχος είναι η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Κόρφου, όπως και τα έργα για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Από εκεί και ύστερα σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, ο Α.Ο. Μυκόνου θέλει να «κλείσει» το κενό του τερματοφύλακα καθώς ο Σαββόπουλος θα στρατευθεί, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον για την απόκτηση 2-3 παικτών που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ΑΟ Μυκόνου έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον πρώην γκολκίπερ του Πανθηραϊκού Γιάννη Τσουκαλά και έχει βολιδοσκοπήσει τις απαιτήσεις του, ενώ παράλληλα βλέπει και άλλα ονόματα, κυρίως εκτός των Κυκλάδων.
Όσο αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφές που θα επιδιώξει ο ΑΟ Μυκόνου, αυτές προσδιορίζονται γεωγραφικά στην Στερεά και την Βόρεια Ελλάδα, χωρίς κάποιος να μπορεί να αποκλείσει και άλλες περιπτώσεις, αφού η ιστορία του ΑΟ Μυκόνου μας έχει διδάξει ότι, ''τρώγοντας έρχεται η όρεξη''.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares