Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 16:30

Περιζήτητος ο Σκούπρας, στόχος ΑΟ Σύρου, Θύελλας και Πανναξιακού

Στους λίγους μήνες παρουσίας τους στο ποδόσφαιρο με την φανέλα του Πανναξιακού ο Κώστας Σκούπρας ήταν από τους κορυφαίους, όχι μόνο για την ομάδα της Νάξου, αλλά για όλες τις Κυκλάδες, αφού οι ποιότητα του ήταν ολοφάνερη σε κάθε του συμμετοχή.

Προσωπικοί λόγοι τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει τη Νάξο, την οποία όμως δεν ξεχνά, καθώς το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο νησί που τον «μάγεψε» κάνοντας τις διακοπές του!

Παρόλο που ο Ίδιος χαλαρώνει το τηλέφωνο το τηλέφωνο του χτυπάει αδιάκοπα, άλλωστε δεν είναι λίγες οι ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Ενδιαφέρον όμως έχει παρουσιαστεί και από σωματεία των Κυκλάδων, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ΑΟ Σύρου, η Θύελλα και ο Πανναξιακός έχουν πραγματοποιήσει επαφή με τον παίκτη, καταθέτοντας πρόταση ή εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για συνεργασία.

Βέβαια, σχετικά με το μέλλον του παίκτη τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς σύμφωνα με το περιβάλλον του Σκούπρα, ο ίδιος θέλει να εξετάσει προσεκτικά τις προτάσεις και να πάρει την σωστή απόφαση.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares