Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 23:59

Με ''Χ'' το αντίο στον Πετρόπουλο, σώθηκε ο Πάγος [pics]

Με ένα φορτισμένο συναισθηματικά για πολλούς λόγους παιχνίδι, τελείωσε η σεζόν στο Δημοτικό στάδιο Πάρου.

Η τελευταία παράσταση του Βαγγέλη Πετρόπουλου και η συγκλονιστική προσπάθεια του Πάγου να σώσει την παρτίδα, έδωσαν ένα δραματικό τόνο στον αγώνα.
Ιδιαίτερα η εναλλαγή συναισθημάτων των Συριανών που πληροφορήθηκαν στο λιμάνι την ανατροπή στη Μήλο και το ξέσπασμα τους ήταν πραγματικά από τις στιγμές που μένουν στις μνήμες.
Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Γ.Τζώρτζη που έβγαλαν όλο το παράπονο για την διοικητική εγκατάλειψη της ομάδας και η δικαίωση στο τέλος ήλθε σαν βάλσαμο.
Ο Βαγγέλης Πετρόπουλος που έμεινε τους τελευταίους 3 μήνες έξω από τραυματισμό πήρε την μεγάλη απόφαση στα 40 του χρόνια, πλήρης ποδοσφαιρικών ημερών και παραστάσεων με χαρές και λύπες που σημάδεψαν την καριέρα του.
Έπαιξε με ένα πόδι για ελάχιστα λεπτά, προκειμένου να αποχαιρετήσει όρθιος, εκεί που του αρμόζει και να εισπράξει το τελευταίο χειροκρότημα.
Μπήκε μάλιστα στη θέση του Αρκουλή που του παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μέσα σε κλίμα γενικής συγκίνησης.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι παίζοντας ελεύθερα και επιθετικά κτύπησαν το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι με σφικτή τακτική έβγαιναν σε οργανωμένες αντεπιθέσεις υστερώντας στα τελειώματα. Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, αλλά το 0-0 παρέμεινε.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
Πολύ γρήγορα ο Ηλίας Ξενικάκης αποφάσισε να ρισκάρει και φόρτωσε την μεσοεπιθετική γραμμή, αδιαφορώντας για τους χώρους που άφησε στα μετόπισθεν.
Αυτό συνετέλεσε στο να γίνει το ματς ροντέο να δημιουργηθούν και να χαθούν πολλές ευκαιρίες, προς τέρψιν των θεατών.
Τελικά στο 88' ο ΑΟ Πάρου προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Κορτιάνου και στο 91' ο Τζώρτζης με φάουλ ισοφάρισε, ενώ μέχρι και το 95' που σφυρίχθηκε η λήξη οι ομάδες έχαναν ευκαιρίες.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Δεληγιάννης, Ρούσσος Ι., Μαργαρίτη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Βασιλάρης, Πρίφτης, Τσόκα, Χασάνι [67' Κ.Σαρρής ], Κληρονόμος [ Κορτιάνος ], Μπαρμπαρήγος, Χατζία, Αρκουλής [87' ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ], Τριανταφυλλίδης, Νίκας, Γιουρτζίδης.
ΠΑΓΚΟΣ: Ρομάριο, Γεωργιάδης, Σκιαδάς, Φραντζεσκάκης.
ΑΟ ΠΑΓΟΥ: Νικητίδης, Φωτεινιάς [71' Δεναξάς ], Βουτσίνος, Μαραγκός, Σούρλας, Σταμούλης, Ζαφείρας, Τρόκα [ 53' Πάπιτσης ], Πρελορέτζος [ 60' Παράβαλος ], Τζώρτζης, Πρίντεζης.
ΠΑΓΚΟΣ: Ρούσσος, Αργυρός, Δαλέζιος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares