Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 23:56

Και τώρα η ΦΙΕΣΤΑ....

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του έδωσε ο Πανθηραϊκός, αφού η ομάδα της Σαντορίνης, επικράτησε του Α.Ο Σύρου με 5-1, στην αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού. 

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι έφυγαν ικανοποιημένοι από το παιχνίδι το οποίο τους πρόσφερε 6 τέρματα και αρκετές καλές ευκαιρίες. Πλέον οι φίλοι των ''Μπλε'' ετοιμάζονται για την γιορτή της ερχόμενης, τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Πανναξιακός, με την ομάδα της Σαντορίνης να στοχεύει στο ανεπανάληπτο ρεκόρ του αήττητου σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Β΄φάση.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού στα πρώτα 2 λεπτά είχαμε την επίτευξη δύο τερμάτων. Με τη σέντρα, ο Πανθηραϊκός πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Περιάλης με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0. Το γκολ αφιερώθηκε [βλ. φώτο] σε έναν φίλο της ομάδας, ο οποίος πρόσφατα αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

 Η απάντηση του Α.Ο.Σ ήρθε σχεδόν άμεσα, με τον Ραμπαβίλα να ισοφαρίζει σε 1-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πανθηραϊκός λίγο έλειψε να ανακτήσει και πάλι το προβάδισμα. Ο Βέρμπης με όμορφη προσπάθεια και δυνατό σουτ, είδε τη μπάλα να κτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πρίντεζη, ο οποίος είχε προηγουμένως αλλάξει την πορεία της μπάλας. Στο 10' ο Κωλέτσης με ωραία κίνηση προς την περιοχή σούταρε δυνατά και ο Πρίντεζης απέκρουσε εντυπωσιακά. 

Η πίεση του Πανθηραϊκού καρποφόρησε στο 14'. Ο Γκουτσούλας με όμορφη κάθετη πάσα βρήκε τον Περιάλη, ο οποίος έδωσε όμορφα στον Βέρμπη, με τον επιθετικό του Πανθηραϊκού να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, συνεχίζοντας το σερί του στο σκοράρισμα. 

Στο 16' και στο 27' ο Βέρμπης απείλησε και πάλι, με δύο δυνατά σουτ που πέρασαν λίγο άουτ. Στο 33' ο Βέρμπης με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Περιάλη, ο οποίος σούταρε, όμως ο Πρίντεζης απέκρουσε. Στο 37' η μπάλα στρώθηκε στον Ραμπαβίλα ο οποίος έπιασε ένα σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Καλαμάτας. Στο 39΄ Φύτρος έστρωσε όμορφα στον Βέρμπη ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 42' και έπειτα από πολύ όμορφο συνδυασμό, ο Φύτρος βρέθηκε σε καλή θέση και να πλασάρει, με τον Κόκκαλη να διώχνει τη μπάλα. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Βέρμπης σκόραρε με κοντινή προβολή, έπειτα από πάσα του Ρουσάκη, ο οποίος ωστόσο είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Στο 45΄ Λούσας δοκίμασε ένα μακρινό σουτ το οποίο δεν ανησύχησε τον Καλαμάτα. Στην τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου, ο Βέρμπης δοκίμασε ένα ανάποδο ψαλίδι, το οποίο πέρασε πάνω από την εστία. Έτσι οι δύο ομάδες, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθηραϊκός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς. Η ομάδα της Σαντορίνης κατάφερε να "τελειώσει" το ματς, στο 50'. Ο Φύτρος με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Περιάλη, ο οποίος με άψογο κοντρόλ κατέβασε τη μπάλα και πλάσαρε εύστοχα, σημειώνοντας το 3-1.  Στο 57' ο Φύτρος βρέθηκε σε καλή θέση όμως πλάσαρε λίγο άουτ. Στο ίδιο λεπτό είχαμε και την πρώτη αλλαγή στο ματς, με τον Λούκα να αφήνει τη θέση του στο Βαρούχα, ο οποίος μετά τον τραυματισμό που είχε στο αγώνα με τον Ιάλυσο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, επιστρέφει σιγά σιγά στην αγωνιστική δράση. Στο 68' ήταν η σειρά του Γκουτσούλα να αποχωρήσει  και να δώσει τη θέση του στο Ζώνα, ο οποίος πραγματοποίησε την επανεμφάνισή του μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζουμε ότι ο επιθετικός του Πανθηραϊκού, στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου στις 28/11/15, είχε υποστεί κάταγμα και έμεινε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Μάλιστα, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έφτασε κοντά στην επίτευξη τέρματος, αφού έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Βαρούχα, ο Ζώνας σούταρε και ο Πρίντεζης απομάκρυνε σε κόρνερ. 

Στο 71' ο Πανθηραϊκός έφτασε σε ένα ακόμη τέρμα. Ο Φύτρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μεγάλη απόσταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο το 4-1.

Στο 72' ήταν σειρά του Κωλέτση να βάλει το όνομά του στο πίνακα των σκόρερ. Ο αρχηγός των γηπεδούχων με πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Πρίντεζη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 5-1.

Στο 75' ο Ζώνας άνοιξε ωραία τη μπάλα στον κενό χώρο για τον Στρατηγάκη, με τον τελευταίο να σεντράρει για τον Βέρμπη ο οποίος έπιασε τη κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Στο 76' ο κ. Αρχοντάκης ολοκλήρωσε τις αλλαγές του, με τον Αγοραστό να παίρνει τη θέση του Κωλέτση. Στο 80' ο Ζώνας γίνεται κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και στρώνει για τον προωθημένο Ρουσάκη, ο οποίος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ το οποίο τράνταξε το δοκάρι του Πρίντεζη. Ακολούθησε ένα γύρισμα του Κρεμμύδα και μια κοντινή προσπάθεια του Βέρμπη που πέρασε μόλις άουτ. Στην επόμενη καλή στιγμή, ο Κρεμμύδας με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.  Στο 87' ο Λούσας έπιασε ένα σουτ από πλάγια θέση το οποίο δεν ανησύχησε τον Καλαμάτα. Στο 89' ο Βέρμπης με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Πρίντεζη να πέσει στη γωνία του και να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ, ο Ζώνας δοκίμασε νέο σουτ, με τον νεαρό τερματοφύλακα του Α.Ο.Σ να αποκρούει και πάλι, ολοκληρώνοντας έτσι μια πολύ καλή εμφάνιση, όπου πραγματοποίησε πολλές επεμβάσεις. Στο τελευταίο λεπτό του ματς, ο πορτιέρο του Α.Ο.Σ αντικαταστάθηκε από τον επίσης νεαρό Πρίντεζη Ανδρέα.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον Πανθηραϊκό με σκορ 5-1.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλορογιάννης, με βοηθούς τους κ. Κολυμπίρη και κ. Μαθιουδάκη.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Καλαμάτας, Νικολάου, Στρατηγάκης, Κρεμύδας, Ρουσσάκης, Λούκας (57΄Βαρούχας), Φύτρος, Κωλέτσης (76΄Αγοραστός), Βέρμπης, Γκουτσούλας (73΄Ζώνας), Περιάλης.

Αναπληρωματικοί: Βλαβιανός, Μηνδρινός, Λυγνός, Παγώνης, Αγοραστός, Βαρούχας, Ζώνας.

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Πρίντεζης Μ. (90΄Πρίντεζης Α.), Καρίμαλης, Βαβουράκης, Κόκκαλης, Μουράι, Ρούσσος, Φράγκος, Καπετανάκης, Λούσσας, Ραμπαβίλας, Αμπντούλ.

Αναπληρωματικοί: Πρίντεζης Α., Ρούσσος Ε.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares