Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 09:18

Επιβλητική νίκη για τον ΑΟ Σύρου [pics]

Σε άλλες εποχές θα μιλούσαμε για μεγάλο ντέρμπι, χθες όμως η αναμέτρηση του ΑΟ Σύρου με τον Πανναξιακό που έγινε μπροστά σε λιγοστούς θεατές μετατράπηκε σε μία τυπική διαδικασία, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κανέναν κίνητρο, πλην του γοήτρου και τον ΑΟΣ τελικά να επικρατεί άνετα με 4-1.

Οι δύο ομάδες, διευκολύνοντας την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, σε λιγότερο από 24 ώρες έδωσαν το 2ου σερί παιχνίδι τους, αφού το Σάββατο είχαν προηγηθεί οι αναμετρήσεις με Θύελλα και Άνω Μερά αντίστοιχα.
Η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέτυχε μία επιβλητική νίκη κόντρα στον Πανναξιακό που είχε αρκετούς μικρούς στην σύνθεση του. Η ομάδα της Νάξου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 72΄ο Καρούσης πραγματοποίησε σκληρό μαρκάρισμα στον Μπαλόπητα και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Τσιριγώτη.
Τα γκολ
Ο ΑΟ Σύρου μπήκε πιο δυνατά και είχε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει νωρίτερα το σκορ, με τον Ανυφαντάκη να σταματά σε 3-4 περιπτώσεις θεαματικά προσπάθειες των Αμπντούλ, Κότσι και Ρούσσου. Μοναδική απειλή από πλευράς Πανναξαικού ήταν ένα σουτ του Βιλαντώνη, με τον πρίντεζη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ και στη συνέχεια τον Γκούφα να διώχνει στη γραμμή την απευθείας εκτέλεση του Καρούση.
1-0 Τελικά στο 37΄ο ΑΟ Σύρου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο πολύ καλός χθες Αμντούλ, έβγαλε παράλληλη μπαλιά στο 2ο δοκάρι και ο Γκούφας από κοντά άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.
2-0 Λίγο πριν λήξει το 1ο ημίχρονο ο Ραμπαβίλας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, όταν μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Κότσι, με πολύ όμορφο πλασέ – λόμπα νίκησε τον Ανυφαντάκη.
2-1 Η απάντηση του Πανναξιακού ήρθε στην 1η καλή στιγμή του 2ου μέρους, όπου ο Καρούσης με πολύ όμορφο σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 2-1.
3-1 Από εκεί και πέρα ο ΑΟΣ υπερτέρησε στον αγωνιστικό χώρο και τριπλασίασε τα τέρματα του με τον Κότσι στο 61΄να πιάνει πολύ όμορφο σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Ανυφαντάκη.
4-1 Στο 85΄ο Αμπντούλ, έπειτα από σέντρα του Ραμπαβίλα στο 2ο δοκάρι, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ανυφαντάκη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Τσιριγώτης | Βοηθοί: Μπελίτσης, Γρυπάρης
Α.Ο Σύρου (Βαρθαλίτης): Πρίντεζης, Γκούφας, Βαβουράκης (74΄Φραγκιάς), Κόκκαλης, Μουράι (82΄Καπετανάκης), Ρούσσος Κ., Κότσι (65΄Δημητρακόπουλο), Μπαλόπητας, Λούσας, Ραμπαβίλας, Αμπντούλ.
Πανναξιακός (Προμπονάς): Ανυφαντάκης, Καπίρης (46΄Λεγάκης), Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Κακο, Χαμηλοθώρης, Χαβδούλας, Βιλαντώνης, Μπίνχι (46΄Βαθρακοκοίλης), Ανεβλαβής, Καρούσης.
Πολύ φιλικό το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ υπήρξαν και συναντήσεις φίλων, όπως αυτοί του πρώην παίκτη της ομα΄δας Θοδωρή Χαβδούλα με τον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου Γιώργο Φώσκολο [βλ. Φώτο].

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

XABDOYLAS FOSKOLOS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares