Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 22:41

Επιβεβαίωσαν την φιλία τους Ασημομύτης και Φώσκολος

Ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, ίσον μία καλή ευκαιρία να δούμε μπαλίτσα; Στις Κυκλάδες με το εμπόδιο της θάλασσας αν χωρίζει τα νησιά μας είναι επίσης μία καλή ευκαιρία να συναντηθούν καλοί φίλοι και να θυμηθούν τα παλιά.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του ποδοσφαιράνθρωπου της Μυκόνου, Πέτρου Ασημομύτη και του προέδρου του ΑΟ Σύρου, Γιώργου Φώσκολου που συναντήθηκαν στο κοσμοπολίτικο νησί και παρακολούθησαν μαζί το ντέρμπι μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και του ΑΟ Σύρου... Άλλωστε οι καλές σχέσεις του Συριανού παράγοντα με τους γείτονες Μυκονιάτες είναι κάτι το γνωστό σε όλους μας!
Όσο για τον κ. Ασημομύτη, ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Μυκόνου, μπορεί να είναι από τους μπροστάρηδες του ποδοσφαίρου που αυτή τη στιγμή υπηρετεί από τη θέση του πρόεδρου των Βετεράνων της Μυκόνου, αλλά ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει αγώνες.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΑΟ Σύρου, ο κ. Ασημομύτης τους εξυπηρέτησε πάρα πολύ κατά τη διαμονή τους στο νησί και έκανε ότι ήταν δυνατόν για να διευκολύνει τη διαμονή τους! Με λίγα λόγια επιβεβαίωσε την φήμη για την φιλοξενία που παρέχει και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον ΑΟΣ, καθώς σε επικοινωνία που είχαμε με την διοίκηση, θέλησαν να δηλώσουν τις δημόσιες ευχαριστίες μέσω του σάιτ μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares